سلام دوستان عزیز،اغلب شماعزیزان دوس دارین چاق بشین وعوارضیم نداشته باشه.من یه راه حل راحت وخوشمزه دارم که حتی برای بچه هاتون عاااالیه وچاق کنندس.اینم دستورش:گندم شب قبلش خیس کنیدوچندبارآبش راعوض کنیدوروزبعدباچندلیوان آبجوش بپزیدونمکشواندازه کنیدووقتی پخت بریزیدتوآبکش تاآب اضافیش بره وباگردوبخوریدهم مقویه هم خوشمزه هم سالم وچاق کننده خیلیم آهن داره همه عضوخانواده هم میتونن بخورن.من همیشه اندازه سه چهارروزدرست میکنم میزارم یخچال هرباریکمشومیارم هم خودمون میخوریم هم بچم که ۲۳ ماهشه خیلیم دوس داروخودشم میتونه بخوره.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درسته گلم باآبش هم درست کردم ولی چون من بیشتربه سبک قدیم درست کردم وبرای مهمونای شب نشینی مثل تخمه وآجیل میاوردن زمستونادورهم میخوردن عادت کردم میتونی باآبش هم بخوری.البته تاجایی که میتونیدسعی کنیدآبش زیادنباشه تاآخرپخت مجبورنباشیدبریزیددورچون خاصیتش میره
اهان متوجه شدم، مرسی عزیزم، آخرش که میخوایین بخورین تو یخچال سرد میشع و گندم دونه دونه خشک شده شو با ...
خواهش میکنم عزیزم،بیشترباقاشق میخورن مثل انارکه دون دون میکردن توکاسه باقاشق میخوردن.خیلی خوشمزس گردوهم بریز حتی برای پوست هم خیلی عالیه وخیلی چیزای دیگه توگوگل سرچ کن خواص گندم رو.امیدوارم نتیجه خوبی بگیری❤️❤️