2777
2789

سلام 

خانوما من میخام فردا صبح زود آش رشته درست کنم و بزارم کنار واسه ساعت ۴ و پنج بعدازظهر بنظرتون تا اون موقع سفت نمیشه؟ قابل خوردنه؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی زوده 

اگه مواد رو درست کنی و رشته رو نریزی اون موقع بریزی هیچی نمیشه

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️
سفت میشه میتونی ابجوش بریزی داخل باز بجوشه

اره

ولی بهترین کار اینه که رشته شو صبح نریزه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

صبح زود نزار از ساعت ۱۲ یا ۱ بزار...

میخام برم سرکار عزیزم واسه همون مجبورم صبح زود بزارم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
خیلی زوده  اگه مواد رو درست کنی و رشته رو نریزی اون موقع بریزی هیچی نمیشه

الان همه موادم پخته و آماده اس فقط پیاز و نعنا و رشته مونده

گفتم ببینم اگه سفت نمیشه صبح اینا رو اضافه کنم بهش

سفت میشه میتونی ابجوش بریزی داخل باز بجوشه

اینم فکر خوبیه

رشته و پیاز داغ رو نریز بذار وقتی میخواید بخورید اینجوری اش  تازه به نظر میاد

ممنون 

حتما سفت میشه اگر می تونی همه مواد را آماده کن ولی رشته را نریز بعد از ظهر که برگشتی دوباره آش را بز ...

همه رو آماده کردم اره همینکارو می‌کنم ممنون