2777
2789
عنوان

پیش بینی قیمت طلا

10068 بازدید | 24 پست

کسی تحلیلی داره توی ماه اذر 

دی و بهمن و اسفند تغییرات قیمت طلا به چه صورت خواهد بود 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم می گم یه هفته قبل از یلدا و اسفند به خاطر تقاضای مردم یه کم قیمت بالاتر میره!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
هیچ جیز فعلا قابل پیش بینی نیست اما ان شالله ک ارزون شه  جوونها بتونن ازدواج کنن.

حالا چیز واجبی برای ازدواج نیستاااا

بیشتر دلار و اشتغال و قیمت مسکن توی ازدواج دخیله

احتجال افزایش ۷۰ درصد

از چه ماهی؟

کاهشی توافق حماس و اسرائیل و ریزش دلار و سکه

در واقع اثرش روی انس جهانی رو شما تحلیل کردید من حس می کنم اتفاقات داخل کشورمون بیشتر روش اثر بگذاره!

حالا چیز واجبی برای ازدواج نیستاااا بیشتر دلار و اشتغال و قیمت مسکن توی ازدواج دخیله

همه اینها ب هم ربط داره.... باور کن ربط داره نگاه کن ۹۰ درصد همینجا تایپک میزنن از اینکه نتونستن شوهراشون براشون طلا بخره... مگه میشه دلار بیاد پایین طلا بره بالا؟ شده تا الان؟

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
همه اینها ب هم ربط داره.... باور کن ربط داره نگاه کن ۹۰ درصد همینجا تایپک میزنن از اینکه نتونستن شوه ...

دلار دستوریه

و اینکه دارن به زور قیمتش رو‌ تا انتخابات حداقل ، فیکس نگه دارن! 

اما طلا داستانش فرق می کنه شب عید متفاضی طلا بیشتره بر فرض