2777
2789
عنوان

بتام بالا اومد 😍

164 بازدید | 14 پست

دوستان من چن هفته پیش تاپیک زدم ک بتام بالا نمیاد اولین تست بتا رو قبل موعدم داده بودم دومیش هم  دقیقا روز موعدم بود اولی 72و دومی 103،من از این موضوع بیخبر بودم ک اوایل بارداری بتا آروم آروم بالا میاد بعد اون یه تست دیگه دادم ک هر بیس چهار ساعت دوبرابر شده بو د و دکتر ک دید گفتش ک نرماله الانم هفته ی هفتم بارداریمم🤌😍😍😍

من یه مادر قوی ام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم برای منم دعا کن این ماه باردار شم🥺😍

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
خداروشکر عزیزم  برای منم دعا کن

چشم گلم انشالله بزودی خبر بارداریتو تاپیک کنی ،نگران نباش استرس نداشته باش من بعد یکسال ‌‌‌‌نیم اقدام موفق شدم

من یه مادر قوی ام  
من دو سال ونیمه منتظرم 🥲

عزیزممم الهی..‌‌. انشالله بزودی تو هم خبر بارداریتو اینجا بدی و خوشحالمون کنی،نمیدونم مشکلت چیه ولی در هر صورت استرس نداشته باشو ریلکس باش تلاشتو بکن و نتیجه رو توکل کن زیاد رو نتیجه زوم نشو ،منم خیلی وقته دارم درمان میکنم گاهی دیگه واقعا نا امید میشدم با خودم میگفتم خب چ اصراریه؟؟حتما قسمت نیس ک من مادر شم ولی اینا حسای مشترک همه ی زناییه ک مشکل دارن 

من یه مادر قوی ام  
عزیزممم الهی..‌‌. انشالله بزودی تو هم خبر بارداریتو اینجا بدی و خوشحالمون کنی،نمیدونم مشکلت چیه ولی ...

الهی آمین 

ممنون عزیزم 

مشکل از همسرمه

۳ ماهه عکس رنگی هم انداختم ولی نشد حتما خدا نخواسته

خدا رو شاکرم چون بچه دارم این ماه شد شد نشد اشکال نداره شاید دیگه لیاقت مادر شدن ندارم. 

من سپردم به خودش☝🏻

هر چه خدا خواست همان می شود❤

الحمد لله کما هو اهله
الهی آمین  ممنون عزیزم  مشکل از همسرمه ۳ ماهه عکس رنگی هم انداختم ولی نشد حتما خدا نخوا ...

نه اینو نگو ک لیاقت مادر شدن ندارم چ حرفبه اخه یبار شدی ،حتما ی مشکل هست  باید برطرف شه و بازم مادر میشی 

من یه مادر قوی ام