2777
2789

امروز خسته ازسرکار امدم داشتم غذاگرم میکردم بخوریم سریه چیزساااده و پیش پاافتاده کلی حرف بارم کرد

این تاپیکو زدم یادم نره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم تو دعوا  اونی رو که لیاقتشه بهش بگو.

کلوخ انداز را پاداش سنگ است.

بعدا دیگه چرا گفتیو من ناراحت شدمو دلم شکستو،مگه دوستم نداریو اینا دردی دوا نمیکنه.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

قوی باشید خانوما. نزارید کسی به خانوادتون توهین کنه. فوقش یه سیلی یا توسری میخورید.خانواده حرمت داره.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
منم کلی حرف بارش کردم  کاش منم قوی بشم موقع دعوا گریم نگیره بتونم حرف بزنم

گریه کن.خودتو برا گریه سرزنش نکن.ولی موقع گریه مگه زبون از کار میوفته؟!!!!

چیکار باید میکردم عزیزم؟

میگفتی:خفه شو عن آقا.بی ریشه ی پشت کوهی.