2777
2789
عنوان

سربازی

2518 بازدید | 14 پست

سلام دوستان این خبر که میگن12ماه سربازی کم شده وافراد بالای 30سال دارای دوفرزند معاف میشن حقیقت داره یا نه اخه داداشم میخواد بره گفتم ببینم حقیقت داره یا نه😊ممنون میشم جواب بدین اگه میدونین🙏🙏

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجلس تصویب کرده ولی سناد کل نیروهای مسلح قبول نکرده فعلا

چون اینجوری نیروهای آماده تعدادشون کم میشه نیرو های مرزی کم میشه باید استخدام بزاره این افرادیم که استخدام میشن حقوق میخوان و آموزش و تجهیزات و خوردو خوراک و بیمه و... 

بودجه نیروهای مسلح هم کمه از کجا بیاره؟

اول باید تعیین و تکلیف بشه ستاد کل قبول کنه بعد اجرایی میشه فعلا ۱۸ ماه خدمت سربازی هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

در جلسه علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه ۲۱ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند (ت) ماده ۱۰۲ این لایحه موافقت کردند.

براساس بند (ت) ماده ۱۰۲ این لایحه؛ ستادکل نیروهای مسلح به منظور تحکیم دفاع از استقلال، تمامیت ارضی کشور، استفاده از ظرفیت های ملی و ایجاد انگیزه لازم برای جوانان در انجام خدمت وظیفه و رشد تعالی و توانمندسازی و افزایش مهارت های آنها در طول سال های اجرای برنامه هفتم توسعه نسبت به کاهش خدمت سربازی به میانگین ۱۲ ماه و جایگزینی سایر عضویت ها، تعیین تکلیف مشمولان غایب و دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه های معتبر خارج از کشور که به تأیید وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و شورای عالی آموزش حوزه های علمیه می رسد اقدام نماید.

تبصره ۱– در راستای سیاست کلان ابلاغی افزایش جمعیت، مشمولان غایب و غیر غایب بالای ۳۰ سال و  دارای دو فرزند یا بیشتر از خدمت وظیفه عمومی معاف می باشند.

تبصره ۲ - ادامه تحصیل دانش آموزان مقطع دیپلم و بالاتر و طالب حوزه های علمیه در خارج از کشور مطابق  قانون خدمت وظیفه عمومی مجاز می باشد و دستورالعمل صدور معافیت تحصیلی آن توسط ستاد کل با همکاری وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تهیه و اجرایی می گردد.

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
تو گوگل بزنی سربازی میاره الان دیدم گفتن تصویب شده نمیدونم حقیقت داره یا نه  

مجلس توی این مورد تقریبا هیچکاره هست اصل کاری ستاد نیروهای مسلحه که یکم پیش گفتن نمیشه. اگه اون راضی بشه شورای نگهبان هم اوکی بده بله ولی بنظر خیلی بعیده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

تو گوگل بزنی سربازی میاره الان دیدم گفتن تصویب شده نمیدونم حقیقت داره یا نه 

آره دیشب اخبار اعلام کرد

بالای 30 دارای دوفرزند

مجلس تصویب کرده فقط مونده تصویب شورای نگهبان

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر

فعلا که امریه کارشناسی لغو شده. معافیت ورزشکارا رو برداشتن. مدت زمانش هم سه ماه کم شده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مجلس توی این مورد تقریبا هیچکاره هست اصل کاری ستاد نیروهای مسلحه که یکم پیش گفتن نمیشه. اگه اون راضی ...

دیشب اعلام کرد تنها مونده به تصویب شورای نگهبان

کرمان🖤باز هم عزادار این خانه ایم💔 آه از غمی که تازه شود با غمی دگر
دیشب اعلام کرد تنها مونده به تصویب شورای نگهبان

بله عزیزم تایید شورای نگهبان هم منوط به اوکی دادن ستاد نیروهای مسلحه