2777
2789
عنوان

بارداری در سن 37سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 27 پست
همون تک فرزندی بهتره هم ظلم میکنی به بدن و جسم خودت و هم اون بچه ای که قراره بیاد و در اوج نوجوونی ش ...

من و مامانم ۳۶ سال فاصله سنی داریم ولی مامانم انقدر سرزنده است بخدا همین الانش هم با شصت و خرده ای سن از من پر امیدتره . برعکس خودم ۲۳ سال با پسرم فاصله سنی دارم ولی جدیدا دل و حوصله ندارم

الهی به امید خودت...  

اسی من ۳۳ هستم ولی فک کنم به سنه شما شرایط بچه دومم اوکی بشه 

چون فعلا جا نداریم اصلا خونمون کلا یه اتاقه الان

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از دلگرمي تون 

عزیزم من چهل سالگی فرزند سوم رو دنیا اوردم

خدا شاهده از پنج سال پیش جوان تر شدم

خیلی امید و انگیزه به زندگی پیدا کردم

دخترم هم از تمام بچه‌های فامیل که مادر جوان زیرسی سال دارن

از همه زیبا تر و خوش تیپ تر هست

یعنی شده سوگلی فامیل 

حوصله هم خیلی دارم حتی بیشتر از قبلی ها

چون تجربه زیادی دارم و فهمیدم خیلی چیزها ارزش غصه خوردن نداره

شدیدا به خانم های بالای چهل سال توصیه میکنم بارداری 

البته اگر دلشون میخواد دوباره از نو زندگی کنن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

انشالله به همین زودی صاحب خونه بزرگتری بشین 

ممنون مهربونیت

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ینی الان ۴۵ سالتونه؟

خیر چهل و یک هستم

منظورم سی و پنج سالگی بود

نسبت به اون موقع سرحال تر شدم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

ای جانم خدا دخترتون و نگهداره براتون 

سلامت باشی عزیزم

خداوند عزیزان شما رو حفظ کنه