2777
2789

یکی از کاربرای اینجا که از دوستان من هستن.

طفلک یکی از بچه هاشو تو بارداری از دست داد.

یکی رو ۱۳روز بعد تولدش

امروز هم همسرش به همسرم گفت این فرزندش که بعد از اون دوتا دااااغ خدا بهشون بخشیده متاسفانه بیماری سختی گرفته.

تروخدا خواهش میکنم بیاین تو این لینک و هر جوری میتونید دعاش کنید.

اگر بدونید چه ادمای نازنینی هستن.تروخدا برای آرامش و شادی این خونواده که با شفای این پسر کوچولوی ۶ساله به دست میاد دعا کنید.

ان شاءالله که همیشه سالم باشید و غم نبینید.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12424567/میشه-لطفا-بیاین?page=1

خدا خیرتون بده

حاجتتون روا

به امید اینکه خدا به دل شما نگاه کنه و معجزه کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ناراحت شدم چبرای بچشون همین الان حمد خوندم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد

این صلواتا هم برای سلامتی و حل شدن موشکلشون

فک میکردم مشکل من بزرگه قربون خدا برم هیچ مشکل سختی از آزمایش با سلامتی بچه سخت تر نیست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چقدر ناراحت شدم چبرای بچشون همین الان حمد خوندم  اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محم ...

هر مساله ای داری ان شاءالله زود و آسون حل بشه.از ته دلم دعا میکنم 

اره واقعا هیچ مساله ای نمیتونه انقدر برای یک نفر رنج اور باشه جز ازمایش با فرزند

هر مساله ای داری ان شاءالله زود و آسون حل بشه.از ته دلم دعا میکنم  اره واقعا هیچ مساله ای نمیت ...

تو بحران بدیم 

اسم بچه رو میدونی می‌خوام تو دعاهام هرروز براش حمد بخونم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

انشالله خدا نگاه بندازه ب دلشون... واقعا سخته

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷