2777
2789

فقط دکتر ببر

هیییییچ هیییییچ هیییییچ چیز به جز شیر مادریا حالا شیرخشک و قطره آد که بهداشت میده به بچه نباید بدی مگررررررر به تجویز دکتر

توروخدا هیچی به بچه نده مورد بوده طرف آب خیار داده به نوزاد بچه سنگوب کرده و فوت شده

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم زردی داشت ۸روز بستری شد بیمارستان ولی بعدها خیلی پشیمون شدم که چرا نبردمش از پشت گوشش حجامت میکردن راحت میشدیم هرموقع یاد اونروزام تو بیمارستان کودکان میافتم گریم میگیره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

من برا دوتا بچه هام انجام دادم این کارو

جوشونده عناب اندازه یه قاشق چایخوری روزی 2 بار بهشون میدادم. مدفوع بچه زرد میشد و همه زردی از راه مدفوع و ادرار خارج میشد

لامپهای که بالا سر بچه میبندن هم اجاره کن دو شب بزار بالا سرش. نور این لامپا هم زردی از تو خون میشکنه و از راه ادرار مدفوع باز خارج میشه

ولی عناب داروی اصلیشه 

این زردی که بالا نیست زردی بچه من ۲۷ بود،،،گفتن بستری کنید،یهدچشمم اشک بود یه چشمم خون،،شوهرم گفت نه بستری نه،،،بردیم مرکز طب سنتی،خود دکتر از پشت گوش حجامت کرد ،فرداش آزمایش گرفتیم شده بود ۱۵،،بعد مهتابی مخصوص کرایه کردیم لختش کردیم گذاشتیم بالاسرش دو سه روز ،دوباره آزمایش گرفتیم شده بود ۱۲،،،اونموقع ۹ روزش بود دکتر اطفال گفت دیگه خطری نداره ،دارو هم نمیخوادولی،هنوزم دماغش زرد بود مرتب بهش شیر میدادم وخودم عرقیات خنک میخوردم ،وبدنشو با عرق کاسنی با پنبه بهش بدنش میزدم ،وقتی مدفوع بچه زرد باشه ینی زردی داره از بدنش دفع میشه ،،چن وقت بعد کاملا خوب شدورنگ طبیعی گرفت طوری که همه تعجب کردن،دعای رفع زردی هم خیلی خوندم چن تا آیه بود از تو نت دیده بودم،

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک