2777
2789
عنوان

کاش من مرده بودم

105 بازدید | 5 پست

من سعی میکنم همیشه به زندگی خوش بین باشم ولی الان دیگه نمیدونم چیکار کنم دوتا دختر دارم بچم پدرش فوت شده از ترحم و صدقه متنفرم میخوام خودم برا بچه هام کاری بکنم یه مدت تو فروشگاه کار کردم ولی چون بچه هام کل روز تنها بودن نرفتم دختر کوچیکم سه سالشه نه میتونم بذارمش نه میتونم ببرمش کار اینترنتی زدم کلی لباس خریدم فروش نمیره جلو خودم همسایه اومد کلی لباس زیر ورو کرد هفته بعد لباس نو تن بچه هاش دیدم بعد فهمیدم از دوست خودم خریده هم قیمت لباس من حتی هزار تومنم ارزونتر نبود یه مدت رفتم توکار بازاریابی کلا نگرفت حتی یه نفر الان فقط دارم گریه میکنم متنفرم از این دنیا کاش من جاش مرده بودم 

من به زندگی یه زمانی خیلی خوش بین بودم .کلی تلاش میکردم با خوش بینی و امید...ولی  شکست پشت شکست .‌ بدبختی پشت بدبختی از زمین و آسمان اومد برام . 

آخرش بدبین شدم . خیلی بدبین . 

الان هیچ وقت ریسک نمیکنم . به همه چی بدبینم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به زندگی یه زمانی خیلی خوش بین بودم .کلی تلاش میکردم با خوش بینی و امید...ولی  شکست پشت شکست ...

وای عین من منم اینجور بودم هی خوش بین خوش بین هی میگفتن نیرو انرژی مثبت آخه چطوری وقتی ماهی 4 میلیون اجاره میدم با حقوق صفر به کجاش خوش بین باشم وقتی بچم داره لباس  کهنه میپوشه وقتی هرچی دلم میخواد ممنوعه کجای دنیا قشنگه

عزیزم تو زندگی همه یه دردایی هس انسان بدون درد نداریم ما فقط داریم واسه بهتر شدن تلاش میکنیم نه کامل شدن دلتو به بچه هات خوش کن بیشتر تحقیق کن الان خیلیا با شرایط تو تونستن مستقل بشن مطمئنم میتونی ناامیدی نباشه امید هم معنایی نداره... 

عزیزم تو زندگی همه یه دردایی هس انسان بدون درد نداریم ما فقط داریم واسه بهتر شدن تلاش میکنیم نه کامل ...

سعی میکنم خودمو جمع وجور کنم کاش حداقل بتونم از این حجم نا امیدی بیام بیرون