من سعی میکنم همیشه به زندگی خوش بین باشم ولی الان دیگه نمیدونم چیکار کنم دوتا دختر دارم بچم پدرش فوت شده از ترحم و صدقه متنفرم میخوام خودم برا بچه هام کاری بکنم یه مدت تو فروشگاه کار کردم ولی چون بچه هام کل روز تنها بودن نرفتم دختر کوچیکم سه سالشه نه میتونم بذارمش نه میتونم ببرمش کار اینترنتی زدم کلی لباس خریدم فروش نمیره جلو خودم همسایه اومد کلی لباس زیر ورو کرد هفته بعد لباس نو تن بچه هاش دیدم بعد فهمیدم از دوست خودم خریده هم قیمت لباس من حتی هزار تومنم ارزونتر نبود یه مدت رفتم توکار بازاریابی کلا نگرفت حتی یه نفر الان فقط دارم گریه میکنم متنفرم از این دنیا کاش من جاش مرده بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم تو زندگی همه یه دردایی هس انسان بدون درد نداریم ما فقط داریم واسه بهتر شدن تلاش میکنیم نه کامل شدن دلتو به بچه هات خوش کن بیشتر تحقیق کن الان خیلیا با شرایط تو تونستن مستقل بشن مطمئنم میتونی ناامیدی نباشه امید هم معنایی نداره...