2777
2789
عنوان

همین الان به چی داری فکر میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 45 پست
به اینکه چه قدر ساده بودم و زیادی به خانواده شوهر محبت کردم و پر رو شدن و به جای اینکه بهم احترام بگ ...

منم الان میخوان بر

ای برادر شوهرم زن بگیرن دنبال زن مستقل میگردن در حالی که پسرشون نزاشت مستقل باشم همش باید زندانی باشم تو خونش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما توی شهرستان زندگی می‌کنیم 

من باردارم 

داشتم کارهای مهاجرتمون رو اوکی می کردم 

ولی می ترسم 

فعلا تصمیم گرفتیم بریم مرکز استان زندگی کنیم ، ببینیم چه‌طور میشه ، هر چی باشه بهتر از اینه که مستقیم بریم تو یه کشور جدید 

نمی دونم چی میشه 

فکرم درگیره 

دلم می خواد همین جا همه چی خوب بشه تا نخوام بریم 

دغدغه ام مشکلات مالی من وهمسرمه.. 😔چقدر سخته بدون حمایت کسی ازدواج کنی.. ولی خداروشکر کمک از جانب خدا هست ولی عصبی هستم سر این مساعل مالی 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

کاش مردن آسون بود........ 

........ 

........ 

....... 

........ 

😭😭

کاش انقد بی دست و پا نبودم 😭

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
غریبی سخته بخدا  اونم کشوره دیگه که واویلاست

آره 

از همین می ترسم 

کاش همین جا همه چی درست بشه 

کاش شیراز اون قدر شرایط خوب بشه که دیگه بی خیال مهاجرت بشم و فقط برای تفریح از کشور خارج بشم