2777
2789
عنوان

حال روحی بد بعد زایمان

583 بازدید | 20 پست

سلام خانوما 

من ۷ روز پیش سزارین شدم بعد از چن روز از زایمانم همش بغض میکنم گریم میگیره حال روحیم خوب نبس ینی میخوام بگم درد دارم با بغض و گریه س اصن کلافم و اینکهدانقد ضعیف شدم گریم میگیره از خودم بدم میاد 

از امروزم رسمن تنها شدم و کسی نیس به جز همسرم کمکم کنه مامانم از پیشم رف چون کارمنده بیشتر نمیتونس بمونه و شهر دیگه هستن 

استرس گرفتم میخوام چیکار کنم دردامم کم نشده

طبیعیه اما محکم باش میگذره شل نگیربدترشی حالافک کن من سراولیم دائم خانواده شوهرمیرفتن میومدن به حال بدم اضافه میشد ولی گذشت 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه اما محکم باش میگذره شل نگیربدترشی حالافک کن من سراولیم دائم خانواده شوهرمیرفتن میومدن به حال ...

منم بخا،ر مسایلی دل خوش از خونواده همسرم ندارم و رفتاراشون دیونم میکنن 

درسته الانم نشستم از تنهایم گریه میکنم میترسم بچه دنیا اومد نیان ابروم بره جلو خانواده شوهر بگن بی ک ...

من از خونوادم دورم مادرم کارمنده فقط ۷ روز اومد پیشم خودمم نمیتونم خونشون بمونم برادرم کنکوریه 

خانواده همسرمم کل بارداری و الان یه خبر ازمون نگربتن 

خیلی حس تنهایی دارم واقعنم تنها موندم و هی گریه میکنم 

بعد زایمان بشدت هورمون ها تغییر میکنن کلی خون از دست میدیم روح و جسم ادم ضعیف میشه

من از خونوادم دورم مادرم کارمنده فقط ۷ روز اومد پیشم خودمم نمیتونم خونشون بمونم برادرم کنکوریه  ...

درسته سخته با مادرت در تماس باش ازش راهنمایی بگیر درسته دوری ولی تماس هم توروحیه تاثیر داره

درسته سخته با مادرت در تماس باش ازش راهنمایی بگیر درسته دوری ولی تماس هم توروحیه تاثیر داره

یجورایی انگار دلخورم ازش 

نمیدونم اونم حق داره خب تنها نوه اون نیس که مادرشوهر بیشعورمم باید میومد کمکم 

یجورایی انگار دلخورم ازش  نمیدونم اونم حق داره خب تنها نوه اون نیس که مادرشوهر بیشعورمم باید م ...

همون بهتر بعضی مادر شوهرا به جا کمک دخالت میکنن

اولشه سخته خب طبیعیه 

دیشب به یه نفر که دقیقا شرایط مشابه شما رو داشت یه مثالی گفتم‌الان به شما هم‌میگم

مغز شما داره مسیر عصبی جدید برای یه کار جدید که بچه داریه درست میکنه

اصلا نگران‌نباش که چرا گریم میگیره چرا بچم اینجوره و ...

فقط آروم باش تا جو خونه بهم‌نریزه و استرسات با شیر به بچه منتقل نشه

مثالمم این بود که همه اوایل آموزش رانندگی فرمونو سفت و دو دستی میچسبن بعد که یاد گرفتن کاملا ریلکس میشینن پشت فرمون چه بسا با گوشیم حرف میزنن

همه کارا تو دنیا همینه تا مغز عادت کنه بهش سخت میگذره

🍒دخترم🍒قلب من💚
مرسی عزیزم ممنون از دلگرمیت امید وارم کردی ❤️

فدای تو🥰

من‌خودمم این روزا رو تجربه کردم

حال بسییییار بدیه ولی بها ندی بهش میتونی ضربه فنیش کنی

به اینده ی بسیار نزدیک فکر کن که نی نی از اب و گل دراومده و میبریش بیرون و...😍😍

مادر شدنت مبارک دوست مجازی 

🍒دخترم🍒قلب من💚