2777
2789
عنوان

زیبایی در ازدواج

168 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۶ ماهه که نامزد کردم یه روز از قیافه شوهرم خوش میاد یه روز متنفرم (در صورتی که خودم شاید ۱۰ درصد بهتر باشم) هی مقایسه میکنم.... من متاسفانه خیلییییی به زیبایی اهمیت میدم ولی نامزدم از نظر بقیه چیزها کاملت به من میخوره از یه طرف میگم قیافش از یه طرف میگم این از همه ی خواستگارام بهتره اگه مثلش میاد چی......

کمک کنین بچه ها در ضمن بگم من آدم به شدتتتتتت احساسی و حساسی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تعحب میکنم ، وقتی از کسی خوشتون نمیاد ، چطور همون اول نمیگین و ردش نمیکنید 😐 اگه از بقیه خاست ...

عزیزم من شخصیت hsp دارم و خیلییییییی متاسفانه نسبت به زیبایی اهمیت میدم متاسفانهههه

خودمم دارم میگم خودم خیلیییی خوشگل نیستم نهایت ۱۰ درصد از نامزدم خوشگل تر باشم

سلام 

ببینید پس از یک مدت چهره عادی میشه 

مهمترین گزینه ها:ذات خوب ،انسانیت، اخلاق، شغل خوب، آداب معاشرت و میزان درآمد و فراهم کردن کلیه نیاز های معقول زندگی است که هر دو در کنار هم لذت ببرید و لحظات خوشی را به ارمغان آورید.

سلام  ببینید پس از یک مدت چهره عادی میشه  مهمترین گزینه ها:ذات خوب ،انسانیت، اخلاق، شغل ...

اکثر اینایی که گفتین رو نامزدم داره🥲

ولی این مشاوران چی میگن میگن که قیافه هم خیییییلی مهمه

اکثر اینایی که گفتین رو نامزدم داره🥲 ولی این مشاوران چی میگن میگن که قیافه هم خیییییلی مهمه

بله مهمه،اما پس از مدتی عادی میشه 

یا در صورت نیاز به عمل زیبایی، عمل میشه 

عزیزم من شخصیت hsp دارم و خیلییییییی متاسفانه نسبت به زیبایی اهمیت میدم متاسفانهههه خودمم دارم میگم ...

خب اینجور که شما میگی  مشکلی نداره چهره اش ، چهره مرد همین که معمولی باشه کافیه ، اگه اخلاق و ایناش خوبه ، خداروشکر کن . این وسواس و بزار کنار و به زندگیت بر س انشالله خوشبخت بشی 🌷