2777
2789
عنوان

ممکنه بعد از عمل بینی بمیرم؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 73 پست
چقد صورتش مظلومه☹

اره خیلی زیاد آزارش به مورچه نمیرسه😭😭

وقتی شهرستان بودم زنگ زد باهاش حرف زدم بعد قطع کرد یه نیم ساعتی گذشت دوباره زنگ زد گفت هلن  پیشته باهاش حرف بزنم انقد باهاش حرف زد دخترم انقد گریه کرد نزدیک بود دور از جون قلبش وایسه 

بمیرم براش عمو مظلومم دختر نداره 😭😭😭 

ای سرنوشت !  💔💔 از تو به کجا میتوان گریخت ؟  من راه آشیان خود از یاد بردم  ..یک دم مرا به گوشه ای رها مکن .. با من تلاش کن  تا بدانم نمرده ام  🖤🖤بین سختی های زندگی گاهی به آنکه همیشه باهات بوده بگو:غمی هم اگر هست تو دلخوشی منی ....(H)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیکتو بروز کردیم😆😆

ای سرنوشت !  💔💔 از تو به کجا میتوان گریخت ؟  من راه آشیان خود از یاد بردم  ..یک دم مرا به گوشه ای رها مکن .. با من تلاش کن  تا بدانم نمرده ام  🖤🖤بین سختی های زندگی گاهی به آنکه همیشه باهات بوده بگو:غمی هم اگر هست تو دلخوشی منی ....(H)
هوووف....توروخدا انقد خودتو اذیت نکن

هعی خانواده پدریم کلن رو هوان 😟😟

بخام هم نمیتونم 🙃🙃

من طبیعی عمل کردم و هرکس ببینه متوجه نمیشه ک عمل کردم ولی قبل عملم خیییلی افتضاح بود. الان خیلی خوب ...

عزیزم شما درد و ورم و بی حسی نوک بینیت چند هفته بعد کمتر شد؟ 

کارای روزمره‌ت رو از چند هفته بعد عمل شروع کردی؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

راستش من زنجان عمل کردم. مهرماه عمل کردم ۳۰گرفت. بچت چند وقتشه؟ پیش مادری کسی داری بذاریش چند روز؟&n ...

عزیزم منم زنجانم از کارای دکتر شهرستانی خوشم اومده 

میشه بگی پیش کدوم دکتر عمل کردی ک راضی هسی؟ من کار جاندانه و مقبولی رو دوس نارم

عزیزم شما درد و ورم و بی حسی نوک بینیت چند هفته بعد کمتر شد؟  کارای روزمره‌ت رو از چند هفته بع ...

نوک بینیم تا یه ماه هتوز یی حس بود الانم دوماهه همل کردم کاملا رفع نشده.ورم هم ک خیلی کمتر شده ولی بازم ورم داره دکتر گفت تا یکسال ورم داره هنوز...من دوهفته بعد عمل سرکار رفتم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
عزیزم منم زنجانم از کارای دکتر شهرستانی خوشم اومده  میشه بگی پیش کدوم دکتر عمل کردی ک راضی هسی ...

من خودم از همدان اومدم دکترای دیگه رو نمیشناسم .فقط پیش تقی لو و جاندانه رفتم ک دراخر تصمیم گرفتم جان دانه عملم کنه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
ممنون عزیزم.هزبنش ۳۰ گفتی؟

خواهش گلم‌اره ۲۳ میلیون ب حساب خود دکتر ریختم.۶ و ۵۰۰ هم ب حساب کلینیک