2777
2789
عنوان

عجیب اما واقعی🤯

296 بازدید | 6 پست

داشتم تو اینستا میچرخیدم یه کلیپ دیدم یه نفر داشت میگفت یه خانواده ای رفتن خاستگاری یه دختری بعد دختر و پسرم به توافق رسیدن مادر داماد گفته نه 

اونا هم گفتن چرا؟

گفته شما به ما بی احترامی کردید ما وقتی میخواستیم از خونه شما بریم دیدیم روی تراستون لباس پهن کردید!

بعد اونکه داشت توضیح میداد میگفت اصلا  باید با چشم مسلح اونو ببینیا! یعنی انقدر معلوم نبوده

انقدرم که توی نی نی سایت تاپیک دیدم از مادرشوهرا یه کارایی کردن  همش رابطه پسر و عروسشونو بد کنن من دهنم باز مونده ! خلاصه دیگه حس میکنم هر خانوم مسنی رو ببینم حالم بهم بخوره🤦‍♀️ اینهمه خاله زنک بازی و بد ذات بودن و این داستان دراوردنا رو چرا پدرشوهرا نمیکنن؟ واقعا چرا بعضی از خانوما اینجورین😑

خیلی هاشون هم دروغه ها 

از خودشون درمیارن که ویو بگیرن و این باعث میشه به کوچک ترین برخورد های مادرشوهراشون بدون هیچ دلیلی گیر بدن و اونو بد جلوه بدن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
خیلی هاشون هم دروغه ها  از خودشون درمیارن که ویو بگیرن و این باعث میشه به کوچک ترین برخورد های ...

اره اونم هست ، ولی اگه بحث ویو هم باشه مادرشوهرو میگن چون اونا دنبال پی حرف گرفتن و داستان ساختنن پدرشوهرو نمیگن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اونم هست ، ولی اگه بحث ویو هم باشه مادرشوهرو میگن چون اونا دنبال پی حرف گرفتن و داستان ساختنن پد ...

اره چون پدر شوهر ها کلا بی طرفن و تو این حرف های خاله زنکی شرکت نمیکنن😂

اره چون پدر شوهر ها کلا بی طرفن و تو این حرف های خاله زنکی شرکت نمیکنن😂

👌😂 ولی واقعا رو مخه بابا یکار کنین که رابطه خونواده بهتر شه همه باهم خوب باشن همش دنبال اینن که اون این کارو کرد اینکی نباید فلان میکرد خوب اینا دلسردی میاره

👌😂 ولی واقعا رو مخه بابا یکار کنین که رابطه خونواده بهتر شه همه باهم خوب باشن همش دنبال اینن که او ...

دقیقا همینطوره ما پریروز رفتیم عروسی دختر عمم بیا و ببین چه حرفایی که در نیومده 😂😂