2777
2789

کاش تو دوره ابتدایی و متوسطه یه کتابی هم در مورد شهدا و زندگینامه شون باشه خیلی خوب میشه بچه ها از این دوره با شهدا اشنا بشن و بدونن که شهدا چه ادمهای بزرگی بودن و چه دل بزرگی داشتن و مطمئنم تاثیرش رو هم تو زندگی فردی هم تو جامعه میبینیم

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی... 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

قبول دارم 

فارغ از هر دین و مذهب و دیدگاهی مدیون شهداییم 

ولی متاسفانه تا حرف از نوججون دوازده سالهای که شهید شد می زنی مسخرت می کنن

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

جدا از جبهه گیری ها

این ک ی نفر از زندگیش از زن و بچه ش از همه چیش بزنه بره از مملکتش دفاع کنه و هرروز بیدار شه شک داشته باشه روز اخر زندگیش هس یا نه ، فکر این که الان زن و بچه ش‌تو چ شرایطی هستن واقعااااااا دل بزرگی میخواد 

یه لحظه کافیه خودتو بزاری جاش ببین میتونی همچین کاری کنی خداییش سخته طرف حرفم فقط ایران نیس کلا هرجای دنیا 

قبول دارم  فارغ از هر دین و مذهب و دیدگاهی مدیون شهداییم  ولی متاسفانه تا حرف از نوججون ...

مهم نیست مردم آدم رو مسخره کنن 

فقط رضایت خدا و اهل بیت مهمه

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
بچه ها اسم دوازده امامشون رو به ترتیب بلد نیستن بگن شهدا پیشکش 

کاش حداقل تا جایی که میتونیم تلاش خودمونو برای شناسوندن شهدا به بقیه بکنیم تا بفهمند شهدا برای هموطناشون  از چه چیزایی و از چه کسایی گذشتن، ما که مدیونشون هستیم لااقل بزار شرمندشون نشیم 

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا