2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر نمیکردم از نزدیک ببینم این چیزارو🤣🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو

من رو سینک خیلی خیلی حساسم حتی اجازه نیمدم پسرم صورتشو بشوره تو سینک 

اینا چجوری دلشون بر میداره غدا میخورن تو ظرفایی که تو اون سینک شسته شده

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

اه.....فک کن اونجا ظرف هم می‌ذاره🤢

بخدا حالم بد شد

گفتم اههه نشور اونجا ما اونجا ظرف میشوریم قاشق و لیوان میشوریم اونجا

میخندید و میگفت بعد تاید میزنم تمیز میشه

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
من تو روشویی هم چندشم میشه ببینم کسی میشوره بالاخره ادم دست و صورتشو اونجا میشوره چه برسه به سینک!!! ...

بله چون گاهی قطرات اب از روشویی میپاشه تو چشم و روی مسواک‌.نباید ادرار و مدفوع توش باشه

منم باورم نمیشد دیدم خیلیا گفتن منم گفتم خب راست میگن حتما وای دیگه نمیرم خونشون

وای اصلا . یه جوری شدم،،دیگه میترسیم خونه کسی بریم😂

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
😂😂😂😂 تاپیک قبلی گفتن جیش کنن دستاشون نمیشورن حالا من بعد با هرکی دست دادیم هم باید سریع دستانو ...

منم این آدمارو دیدم .‌میگن جیش کردیم خودشونو نمیشون خانمای متاهل . منم یه آدم وسواسی . الان اینو نوشتم حالت تهوع دارم حتی 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .