2777
2789

والا تنها چیزی که من از نی نی سایت فهمیدم اینکه که اصلا کسی هست تونسته باشه مهریشو گرفته باشه؟؟؟؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاخ در آوردم، گفتم یکی پیدا شده تونسته مهریشو بگیره یعنی در واقع یه مردی مهریه زنشو داده

نگو فقط اجرا گذاشتینش. 

بستگی به شرایط داره. اگه در حقت ظلم کرده و مقصره جداییه و بی لیاقت، و شما هم نیاز داشتین به مهریتون، خب درسته کارتون

خب تو چه مرحله ای از زندگی. در حین زندگی یا برا طلاق؟ 

تو مرحله بحث های سنگین و ارکی داره بچه هارو میکشه سمت خودش میترسم کارم به طلاق بکشه و تا اونموقع بره ماشینشو به اسم کس دیگه ای بکته جز ماشین چیز دیگه ای نداره که اونم با پول طلاهای خودم خریده

شاخ در آوردم، گفتم یکی پیدا شده تونسته مهریشو بگیره یعنی در واقع یه مردی مهریه زنشو داده نگو فقط اج ...

در حقم تا دلت بخواد بدی کردی خیانت دست بزن بددهن و... فقط دوتا دختر پنچ ساله و دوساله دارم بخاطر دخترام برا طلاق دو دل هستم

در حقم تا دلت بخواد بدی کردی خیانت دست بزن بددهن و... فقط دوتا دختر پنچ ساله و دوساله دارم بخاطر دخت ...

متاسفم عزیزم. سبک سنگین کن دیگه

ببین بمونی به نفع دختراته یا بری؟

بیشترین مسئله طلاق وسع مالیه. اگه می تونی دخترارو ساپورت کنی و تو این زندگی خودت و دخترات دارید لطمه می بینید که شاید جدایی بهتر باشه. چون تا7 سالگی که می تونن پیش خودت باشن، بعدش از خودشون می پرسن دوست دارین پیش بابا باشید یا مامان؟ که99 درصد بچه ها وابسته میشن و دوست دارن پیش همون قبلی بمونن. (البته شرایط مالی و اخلاقی پدر و مادر هم دادگاه بررسی می کنه در این مورد) 

خدا لعنتش کنه که خواب و خوراک و زندگی رو ازم گرفته دو روزه کلا نخوابیدم نه چیزی خوردم همش دارم فکر میکنم با این آدم چه کنم باهاش بمونم یا تموش کنم و به جایی نمیرسم اخرش دخترام دستمو برا طلاق می بندن😭😭😭😭😭

خدا لعنتش کنه که خواب و خوراک و زندگی رو ازم گرفته دو روزه کلا نخوابیدم نه چیزی خوردم همش دارم فکر م ...

یعنی اصلا دیگه دلت با شوهرت نیست و به خاطر دعواهای زیاد از هم زده شدین یا یهویی به خاطر لجبازی با هم بد شدین اینقدر؟ 

یه بار دیگه دقیق پست قبلیمو بخون. یه کم از بلاتکلیفی شاید درت بیاره. هیچ کس اندازه خودت از شرایط خانواده و مالیت و روحیت خبر نداره که. 

درآمد داری؟ بابای پولدار؟ خونه مستقل؟ یا پدر مادر  همدل و همراه و صبور که البته این یکی در نایابه

خدا لعنتش کنه که خواب و خوراک و زندگی رو ازم گرفته دو روزه کلا نخوابیدم نه چیزی خوردم همش دارم فکر م ...

الان شوهرتم داغونه مثل خودت؟ دخترات کجان؟ ناراحتن؟ 

شغل شوهرت و تحصیلاتش چیه؟ آدم بی خیال و خونسردیه یا آتیشی و عصبی و خارج از کنترل؟ 

سوء مصرف به چیزی نداره؟ 

یعنی اصلا دیگه دلت با شوهرت نیست و به خاطر دعواهای زیاد از هم زده شدین یا یهویی به خاطر لجبازی با هم ...

نه هیچی ندارم پدر مادرم فقط تا حدودی همدردی میکنن و میگن نترس ما پشتت هستیم و پوزشو به خاک بمال ولی من میترسم این لج و لجبازی الکی الکی زندگیمو به باد بده . دوسش ندارم فقط بخاطر دخترام کوتاه میان

الان شوهرتم داغونه مثل خودت؟ دخترات کجان؟ ناراحتن؟  شغل شوهرت و تحصیلاتش چیه؟ آدم بی خیال و خو ...

شوهرم یه ادم به درد نخور بود ه هیچی نداشت و من نشستم تو فصل کردنا عوصش درس خوندم و عیر حضوری براش لیسانس گرفتم امسال هم سهمیه ایثارگری داره باباش ارشد دانشگاه امام حسین قبول شده دیگه هار شده میگم کاش همون فوق دیپلم میموند و اینجوری برام شاخ نمیشد

نه هیچی ندارم پدر مادرم فقط تا حدودی همدردی میکنن و میگن نترس ما پشتت هستیم و پوزشو به خاک بمال ولی ...

الان اون رفته تهران برا دانشگاه و کارشم اناقالی گرفت رفت تهران فعلا توانایی بردن مارو به تهرلن نداره و من و دخترامم خونه بابام هستیم

الان شوهرتم داغونه مثل خودت؟ دخترات کجان؟ ناراحتن؟  شغل شوهرت و تحصیلاتش چیه؟ آدم بی خیال و خو ...

شوهرم یه ادم عصبی هست که لنگه نداره وقتی عصبی بشه کسی جلو دارش نمیشه

نه هیچی ندارم پدر مادرم فقط تا حدودی همدردی میکنن و میگن نترس ما پشتت هستیم و پوزشو به خاک بمال ولی ...

شرایطتت یه کم پیچیدس،حتما با وکیل و مشاوره هر دوشون صحبت کن، حضوری نشد، تلفنی. با آگاهی تصمیم بگیر که بعدا پشیمون نشی

پدر مادرت فقط می خوات پوز شوهرت به خاک بماله یا بعدا هم بچه هات بلند بازی کنن، حرف بزنن، ریخت و پاش کنن، اعصاب و حوصلشو دارن و خون به دل تو نمی کنن؟ 

اگه شوهرت ارزششو داره و از خداش نشده، فقط با شرایط و... که خودشو درست کنه و به خاطر بچه ها و آیندشون عاقلانه رفتار کنه و.. چمی دونم یه تضمینی، ضمانتی..... بگیر ازش، راحت بر نگرد که بدتر میشه. اگرم راه برگشت برات باقی نزاشته بازم اول با مشاوره حرف بزن، بعد ببین حرف آخر شوهرت چیه؟ اصلا اگه گفت برگرد، بگو باید بریم مشاوره مشکلمونو ریشه ای حلاجی کنیم