2777
2789
تو مدرسه پسر منم به دارک وب معروفه،جالبه مادر همه بچه های کلاس تو این سایت عضوند    

از حق نگذریم واقعا هم دارک وبه😂

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز 

بهت تبریک میگم آزمون دبیری قبول شدین 

منم رشته ام شیمی بوده دو تا دختر دارم سه ماه دیگه گفتن آزمون دبیری هستش ممنون میشم کمکم کنید

میخواستم ببینم تجربیاتتون چی بود 

روزی چند ساعت میخوندید 

بیشتر چیا بخونم؟

دعا کنید منم قبول شم

سلام عزیز  بهت تبریک میگم آزمون دبیری قبول شدین  منم رشته ام شیمی بوده دو تا دختر دارم س ...

سلام عزیزم

والا من کتبی که سه برابر ظرفیت بود رو قبول شدم.یعنی سه نفر قبول شدیم و شهرمون کلا یک نفر میخواست.متاسفانه قسمتم نبود و بین ما سه تا من قبول نشدم

نمره ی کتبی خیلی خیلی مهمه

حتما منابع رو پیدا کنید از تو کانالا و اگه زمان دارید شروع کنید.من بچه هام یاری نمیکنن متاسفانه

امسال اولین بار بود که منابع آزمون رو تغییر دادن و همه شانس برابر داشتن و یه جورایی همه بعد از اومدن دفترچه تازه شروع کرده بودن به خوندن

من هم وقتی دفترچه اومد شروع کردم ولی خیلی کند و آهسته و غیر مفید میخوندم.روزای آخر رفتم رو دور تند

ولی الان قضیه فرق داره.خیلیا از خیلی وقت پیش شروع کردن و دارن بکوب میخونن.اگه قصدتون جدیه هرچه زودتر باید شروع کنید.از یه درس عمومی و راحت شروع کنید که بفتید تو فاز درس خوندن.بعدش برید سراغ بقیه.مثلا گام دوم انقلاب که خیلی کمه رو شروع کن در کنارش نگاهی هم به شیمی دهم بنداز.تو دروس اختصاصی درس سنجش از همه آسون تره از دستش نده.

کدوم شهری؟

انشالله که هرچی خیره براتون پیش بیاد.شماهم برای خیر من دعا کنید

انشاالله عزیزم.همچنین . چشم حتما

عزیز میگم تست واسه شیمی واسه دبیری شیمی یا خلاصه یا اکسیری چیزی نداری واسم ایتا یا تلگرام بفرستی؟ممنونم