2777
2789

در کنار ورزش با رژیم ه م بگیری ک جواب بده 

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم ممنون که گفتی  میشه بگی که وقتی رفتین بهتون برنامه کاهش وزن دادن؟بیشتر چه حرکتای میزد ...

من رژیم داشتم با دکتر بود همه چیم و اصلا گرسنگی نکشیدم هیچی برام حذف نشد حتی نون خامه ای و ته دیگ و اینجور چیزام میخوردم 

همین باعث شد پیوستگی داشته باشم و ول نکنم 

ولی آروم وزن کم میکردم 

ورزشمم ایروبیک 45 دقه بعدش یک ساعت بدنسازی 

که بعدا ایروبیکمو کم کردم بدنسازی بیشتر 

چون شکمم صاف شده بود و رفتم برا عضله سازی و خط انداختن 

خیلی خوب بود روحیمم خوب شده بود هیکلم مث تو فیلما و عکسا بود  

من رژیم داشتم با دکتر بود همه چیم و اصلا گرسنگی نکشیدم هیچی برام حذف نشد حتی نون خامه ای و ته دیگ و ...

ببخشید یه سوال رو بالا تنه  هم میشه کار کرد که بزرگ ترشه؟تو بدنسازی

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓