2777
2789

امروز زنگ زد صحبت میکردیم اون تهران زندگی میکنه و من شهرستان

گفتش دوس دارم شغل دوم بزنم عصرا بیکارم 

دوس دارم سفره خونه بزنم با دوستم(دوستشو نمیشناسم خوب ولی حس میکنم دختر بازه نمیدونم چرا)بعد گفتش درآمدش خوبه دختر پسرا میان باهم😐منم قاطی کردم گفتم چی؟دخترااا؟؟؟اولش اوکی بودما هی اسم دخترم برد قاطی کردم بهم ریختم اصلا گفتم نکنه سفره خونه میزنه حتما واسه دختر،بعدش ترسیدم یع لحظه به بعدا فکر کردم که اگه بزنه و خیانت کنه یا هر شب سر این دعوا باشه چی🥲گفتش ببین کاری نکن دیگه نیام برات چیزی رو بگم ،گفتم هر کاری میکنی بکن من گفتم دوس ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سفره خونه یاهمون قهوه خونه که دختر وپسرا بیاند توش قلیون بکشند درامدش برکت نداره چون اون قلیون ضرر به جسم اوناست خیانت و غیره هم ازعوارض این شغله

ازطریق پدرش برو جلو خودش باشما لجبازی میکنه

برات مهمه این مسایل ردش کن بره باهاش ازدواج نکن

همه شغلی رو به رویی با دخترا داره نامزد منم طلافروشه خب مشتری میاد میره آدم اگه اعتماد داشته باشه بع عشقش مطمئن باشه ازش دیگه انقدر حساس نمیشه 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

درسته خیانت زیاده ولی جبهه گرفتن درست نبوده خب  قهوه خونه سنتی بزنه چ ایرادی داره ادم ذاتش باید درست باشه .دخترو پسر یا خانمای مجرد و بیوه زیاد میرن اونجا ولی اگ همسرت واقعا وفادار باشه دم ب تله اونایی ک با نیت دوستی میان جلو نمیده.حساسیت رو درک مبکنم ولی بنظرم زیاده روی کردی چون فعلا درحدی حرف و فکر بوده میتونستی بهتر و قشنگ تر بگی ن این کارو بیخیال شو

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

کسی رو میشناسم که با همین بد بینی و توهماتش زندگیشو نابود کرد. قصاص قبل از جنایت میکنی.  شاید اون دیده رو کلمه دختر حساسی خواسته سربه سرت بزاره . 

از طرفی وقتی بهش اعتماد نداری چرا نامزدش شدی؟ اگه هم اعتماد داری این کارا واسه چیه؟ 

اگه همسرم یبار بهم حرفی بزنه که ببینم بهم اعتماد نداره واقعا قلبم میشکنه و ازش ناامید میشم . لطفا زندگی رو با بچه بازی اشتباه نگیرید

مسئله اینجاس نمیدونم واقعا شوخی میکنه یا جدی؟

وقتی داره میگه یعنی حرفشو زده و انجام میده

میخواد دربرابرش جبهه نگیری که میگه کاری نکن برات چیزی نگم این ادم انتقاد پذیر نیست و قلدر و رفیق باز هم هست

نمونه اش زیاد دیدم تو اطرافیان 

پس فردا تو زندگیت هم همینه

خودتو اماده کن