از وقتی بیبی چکم مثبت شده خیلی نگرانمه میگه تو کل روز و خیلی شبا همسرت کنارت نیست نمیتونی تنهایی یه بچه رو بزرگ کنی مادر شوهرم بهم امید و آرامش میده ولی بازم حرفای مامانم برام استرس آورده طوری که وقتی فک میکنم دستام میلرزه🥺🥺بنظرتون چیکار کنم
مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و دیدی که صبح نداشته باشه؟ بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬
به مامانت بکو مردم تو بقیه کشورا سینگل مام هستن تنهایی و کلا بدون پدر بچه بزرگ میکنن!بعدشم چقدر هم که مردای ایرانی کمک میکنن تو بچه داری همون بهتر که کمتر باشن گند نزنن به اعصاب ادم
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
البته خواهرم رو خییییلی کمک دست مامانم بودم بزرگ کردم 😌
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤