2777
2789
عنوان

بیبی چک های مثبت ازمایش بتا ۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15018 بازدید | 395 پست

میشه خواهش کنم روژانم بزنی

روژان خودکاری

میخام میزان دقتشو ارزیابی کنم

خیلیا میگن دقیقه..خیلیا هم با مدیکور مثبت بودن با روژان‌منفی

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه خواهش کنم روژانم بزنی روژان خودکاری میخام میزان دقتشو ارزیابی کنم خیلیا میگن دقیقه..خیلیا ...

الان دوباره زیموها زدم منفی شد عجیبه صبح مدیکور مثبت شب زیموها منفی من همیشه از مدیکور استفاده میکنم هر ماه اما منفی میشد این ماه ۵،۶ روزه دارم میزنم و اینجوری روز به روز هالش یکم پرنگتر میشه 

الان دوباره زیموها زدم منفی شد عجیبه صبح مدیکور مثبت شب زیموها منفی من همیشه از مدیکور استفاده میکنم ...

تاپیک منو ببین

۵روز دارم‌روزی دوتا مدیکور میزنم همه شوووون همینن..عین مال شما

صب روژان زدم‌منفی مطلق سفیییید

فک‌کنم‌کیفیت مدیکور شدیدا افت کرده و اونایی‌که جدیدا توی بازار عرضه کردن اینمدلین

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
تاپیک منو ببین ۵روز دارم‌روزی دوتا مدیکور میزنم همه شوووون همینن..عین مال شما صب روژان زدم‌منفی مط ...

آزمایش بتا ندادین شما ؟؟؟مگه میشه همشون مثبت شده یه مارک دیگه منفی من بتامم مشکوک شده اصلا نمیدونم باید چیکار کنم روزا نمیگذره 

شما کار خوبو کردی از دادی و میدونی هورمون بتا در بدنت ترشح شده و تمام

دیگه دنبالش نکن تا پسفردا برو از

شاید منم فردا برم ازمایش

شما سینه درد یا علامت تابلویی دارین؟

شما کار خوبو کردی از دادی و میدونی هورمون بتا در بدنت ترشح شده و تمام دیگه دنبالش نکن تا پسفردا برو ...

نه لعنتی هیچ علایمی ندارم یکم کمرم درد میکنه هیچ حس و حالتی ندارم اره حتما بده بیا به منم بگو ایشالا شما مثبت شی و بتات بالا باشه چند روز از موعدت گذشته ؟

نه لعنتی هیچ علایمی ندارم یکم کمرم درد میکنه هیچ حس و حالتی ندارم اره حتما بده بیا به منم بگو ایشالا ...

امروز باید میشدم که نشدم هنوز

از یکهفته پیش سینه درد شدم..که تا امروز ادامه داشت..ولی یهو امروز دردش افت کرد .فک‌کنم فردا بشم

نمیدونم

شاید برم از 😅

شما هزینه تیتر چقدر دادین

امروز باید میشدم که نشدم هنوز از یکهفته پیش سینه درد شدم..که تا امروز ادامه داشت..ولی یهو امروز درد ...

ایشالا نمیشی دعا میکنم برات ۲۰۰ تازه تو یه درمانگاه داغون که فک میکنم کلا کارش خوب نبود حس میکنم الکی این عدد و گفته که برم تکرار کنم باز پول بدم اما یه جا دیگه میرم اینسری 

ایشالا نمیشی دعا میکنم برات ۲۰۰ تازه تو یه درمانگاه داغون که فک میکنم کلا کارش خوب نبود حس میکنم الک ...

بدون بیمه ازاد!

ایشالا نمیشی دعا میکنم برات ۲۰۰ تازه تو یه درمانگاه داغون که فک میکنم کلا کارش خوب نبود حس میکنم الک ...

مهربان

مرسی

ایشااا جفتمون با هم دلمون روشن شه

آمین خبرشو اینجا برای هم بنویسیم 

چشم حتمن

شما هم صب یه جیزی غیر از مدیکور مسخره بزن خبرشو بزار واسم

چشم حتمن شما هم صب یه جیزی غیر از مدیکور مسخره بزن خبرشو بزار واسم

نه من جز مدیکور چیزی نمیزنم همین امشب زدم بسه نابود شدم یه مدیکور دارم خونه همونو میزنم از داروخونه های مختلف خریدم