2777
2789
عنوان

بیبی چک های مثبت ازمایش بتا ۱۰

14143 بازدید | 395 پست

سلام خانوما من ۴ روزه بیبی چکام مثبته امروز موعدمه اما دیروز آزمایش دادم گفتن بتا ۱۰/۵ و مشکوکه دوباره تکرار کنم ۳،۴ روز دیگه کسی بوده با بیبی چک مثبت و بنای پایین باردار باشع و بتاش بره بالا بعد چند روز ؟؟؟؟لطفا جواب بدن کسایی که شرایطشون مثل من بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز قبل پریودی بی بی چک مثبت شد همونن موقع رفتم آزمایش بتا۱۳بود،گفتن مشکوکه،دوروز بعدش یعنی روز ب ...

عزیزم مبارکت باشه برای منم دعاااا کن بره بالا میگم شاید کار آزمایشگاه خوب نبود چون درمانگاه دولتی بود مگه میشه ۶،۷ تا بیبی مثبت شده بعد آزمایش منفی 

خب چرا انقدر زود بی بی چک زدی صبر میکردی موعدت بگذره بعد اینجوری خودت عذاب میکشی حالا باید چند روز د ...

آخه بودم زده باشم یکیش اشتباه دوتاش اشتباه ۵،۶ تا بیبی چک هر روز پرنگ تر از دیروز

مگه میشه همش اشتباه باشه

من میگم کار آزمایشگاه خوب نبوده یا الکی اینجوری گفتن که برم تکرار باز پول بدم

عزیزم مبارکت باشه برای منم دعاااا کن بره بالا میگم شاید کار آزمایشگاه خوب نبود چون درمانگاه دولتی بو ...

ممنونم عزیزم،۱۰منفی نیس محدوده ی مشکوک هست تا۲۵،فقط چون‌ ماها زودتر آز دادیم کم‌میشه عدد بتا چون مزان ترشح هورمون به اون مقدار نرسیده،فردا برو آزمایش حتما۱۰۰اینا میاد و مثبته

مشاور تحصیلی و کنکوری

سیکلاتون چند روزه س؟

نه منفی نیس.شک‌نکنید بالا میره سه دوز دیگه تکرار کنید بالای ۲۰۰هست

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
ممنونم عزیزم،۱۰منفی نیس محدوده ی مشکوک هست تا۲۵،فقط چون‌ ماها زودتر آز دادیم کم‌میشه عدد بتا چون مزا ...

دکترم گفت پنجشنبه برم اما چهارشنبه میخام برم دعا کن برام 

سیکلاتون چند روزه س؟ نه منفی نیس.شک‌نکنید بالا میره سه دوز دیگه تکرار کنید بالای ۲۰۰هست

سیکلم ۲۶ روزه ۲۱ ام باید میشدم که فعلا نشدم ایشالاااا دعا کنید چهارشنبه میرم دوباره یه جا دیگه آزمایش میدم 

سیکلم ۲۶ روزه ۲۱ ام باید میشدم که فعلا نشدم ایشالاااا دعا کنید چهارشنبه میرم دوباره یه جا دیگه آزمای ...

مثبتی بی شک

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

بالاییه بنفشه مثبتی عزیزم شک نکن

من هر موقع بتا دادم بعد از عقب انداختن بود  و تیتر ندادم هیچ وقت