2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

51 بازدید | 9 پست

من امروز دعوام شد توی مدرسه،طرفمم آدم درست حسابی و فهمیده ای نبود 

دو کلوم حرف نزدیم پا شد زد توی گوشم 

به لحاظ هیکل و زور بدنی اون از من خیلی کم جثه تر بود منم بی حد و حساب عصبانی شدم 

اما نزدم،هیچکاری نکردم و سعی کردم با زبونم حلش کنم،البته که میدونم الان دیه ی سیلی ۱۰ تومنه..واسه همین ساکت موندم،دوباره رفتم سراغش نتونستم خودمو کنترل کنم اما قبل اینکه بزنمش مدیرم سررسید و ازم خواهش کرد،حالا من احساس حقارت بهم دست داده و حتی یک لحظه هم نمیتونم بهش فکر نکنم،فکر میکنم اشتباه کردم گذاشتم ضعیف تر از خودم دست روم بلند کنه...

احساس ضعف بهم دست داده..توی چشمام زل زد گفت زور نداری...

دارم عقلمو‌ از دست میدم اما از طرفی کاری ازم برنمیاد 

تو محیط مدرسه منو چهار چشمی میپان..جدا از اون من شاید زورشو داشته باشم اما حاضر نیستم ازش استفاده کنم 

تهش دلم نسوزه چهارتا فحش بدم،از دل نمیشم دست رو کسی بلند کنم،احساس میکنم آبروم رفته چون ساکت موندم،چیکار باید بکنم؟منتظر بمونم انتقام بگیرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دانش آموز دبیرستانم

اینکه تو خواستی با زبون حل کنی نشون میده شخصیت خوبی داری و به یه حدی از بلوغ فکری رسیدی چون وقتی خدا زبون داده چرا با دعواو کتک کاری ؟ و این اونه که ضعیفه و تو مدرسه که جای فرهنگی هست همچین رفتاری داشته و افرین به  تو که مثل اون نشدی

فرستادنم خونه😐😑

كلاس چندمي ؟ كدوم شهر؟ به نظرم خوب كاري كردي اصلا براي دختر خانم دعوا خوب نيست هر وقت فيلمي ميبينم در اين رابطه احساس تاسف ميكنم اون دختره بي شخصيتي و بي تربيتي خودش رو به همه نشون داده و اين در اينده براش خيلي گرون تموم ميشه چون هيچكس ديگه براش احترام قائل نيست