2777
2789
عنوان

اوتیسم چیست؟

586 بازدید | 27 پست

من واقعا بدبین هستم نسبت به جو ارعابی که راه انداخته اند در جوامع و مردم را از نقص لا علاجی که اوتیسم میگن بهش، تا حد مرگ می ترساندن.

خب مگه تا همین سی چهل سال پیش، بعضی از بچه ها دیر حرف میفتادن، خانواده ها اینطور کلافه و‌ مضطرب میشدند؟ صبر میکردند و بچه هم تا قبل از هفت سالگی خودبخود به حرف می آمد و هیچ مشکلی هم از هیچ نظر براش پیش نمی آمد. بی شمار شنیده ام از این موارد که اصلا جای انکار نیست.

خب در دوره زمانه ما هم همینه. بچه که حرف نزد، باید صبر کرد، نه اینکه مدام ببریم مطب و بیمارستان و آزمایشگاه و کاردرمانی و گفتار درمانی و برچسب های وحشتناک بچسبانیم به بچه که مثلا نقص مادام العمر مادرزادی داره و ...

من اصلا باور دارم بچه وقتی در شرایط نامساعد روحی روانی قرار میگیره، برای آسیب ندیدن روحش، میره تو لاک خودش. و خودبخود با بزرگتر شدن، روحش هم قوی تر میشه و از لاکش کم کم بیرون میاد. اوتیسم همینه!

اما الان اینقدر بلا سر این بچه های طفل معصوم میارن و آواره بیمارستان و آزمایشگاه و مطب دکتر و ... جلسات کاردرمانی و گفتار درمانی و ... میکنن و زجرش میدن و کلی هم داروهای شیمیایی که اکثرا باعث سردی مغز میشوند به خورد بچه ها میدن که وی؟ بچه رو وادار کنم به حرف زدن و مثلا دستور پذیری و ... یعنی وادارش کنن به زور از لاک دفاعی خودش بیرون بیاد، اونم در موقعی که اون شرایط نامساعد که از اول باعث شده بچه بره تو لاک خودش تا آسیب نبینه، همچنان باقی هست، که هیچ، حتی این دخالت‌ها و دکتر بردنها و دارو دادن ها و بدرفتاری کردنها ... شرایط را از اون هم بدتر کرده. بعد که بچه بزور از لاک دفاعی خودش بیرون میاد میبینیم حرف میزنه، دستورات رو هم اجرا می‌کنه اما عین روبوت! و حالا پرخاشگر هم شده، چون روحش خیلی آسیب دیده بخاطر بیرون اومدن از لاکش و کلا دیگه دیوانه شده طفلک! بعد میگن همینه دیگه! بچه های اوتیستیک اینطوری هستن، عین دیوانه ها داد میزنم و حمله میکنن و ... در صورتیکه بچه اینطوری نیوده، ما بهش یه برچسب دروغی زدیم و مجوز شده برامون که هر بدرفتاری باهاش بکنیم و بچه بر اثر این بد رفتاری ها و اون داروهایی که همگی باعث سردی مغز میشوند طفلی دیوانه شده!

نخیر نباید صبر کرد،علم پیشرفت کرده که استفاده کنیم

قرار نیست قدیما چیزی بوده الآن هم خوب باشه،با این تفکر پیشرفت معنی نداره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

درسته زمان های قدیم اینقدر اوتیسم نبود حتی آدمای قدیمی که الان بزرگسال شده هستن هم اتویسمی دیده نمیشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیما مردم تصادف نمیکردن و نمی مردن چون ماشین نبود!

یکسری بیماری ها بخاطر تغییر سیستم زندکی و تغذیه هوا ...پیش میاد

علم هم کمک میکنه اون بیماری ها کنترل بشن

اوتیسم یک عارضه در طیف خفیف تا شدیده. 

برای کیس شدید ،زمان طلایی کنترل هست .در نتیجه بهتره از فرصت آموزش و کنترل بیماری در اون زمان استفاده کرد.

درسته زمان های قدیم اینقدر اوتیسم نبود حتی آدمای قدیمی که الان بزرگسال شده هستن هم اتویسمی دیده نمیش ...

بله خب خیلی طبیعیه که الان روح بچه ها بیش از گذشته در معرض آسیب هست، اونم بخاطر سبک زندگیمدرن و أپارتمامی و کم شدن روابط خانوادگی و فامیلی و دور شدن بچه ها از طبیعت، که در ذات هر بچه عشق به بازی با همسالان و طبیعت وجود داره.

و بخاطر همین بچه های بیشتری تو لاک دفاعی میرن تا آسیب نبینن، اما بعد با این بلاها که ما سرشون میاریم و این اضطرابهایی که داریم و به بچه انتقال میدهیم،روح و روان بچه رو نابود میکنیم. بعد میگیم اوتیسم همینه دیگه! و خدا رو شکر علم پیشرفت کرده!!! (وگرنه کی می‌تونست با چه مجوزی صد سال پیش، اینطوری بچه رو شکنجه بده، که الان ما در مراکز درمانی داریم شکنجه میدیم؟!)

نخیر نباید صبر کرد،علم پیشرفت کرده که استفاده کنیم قرار نیست قدیما چیزی بوده الآن هم خوب باشه،با ای ...

اینکه علم پیشرفت کرده یا نه، هرچی هم باشه، مجوز نمیشه که ما هر کدوممون جدا گانه تعقل و تحقیق نکنیم!

اگر قرار بود همه مردم هر زمانه اینقدر متعصبانه به داشته های خودشون نگاه کنن، حتی همین پیش فت علم هم نبود الان.

بلکه علم و اصولاً فهم بشری رو چه کسانی پیشرفت دادن؟ قطعا آنهایی نبودند که مثل شما به محض شنیدن نظری مخالف آنچه رواج دارد و درست پنداشته میشود، برآشفته شده و بی ذره ای تعقل، تیغ تمسخر را می‌کشند به روی هرکسی که نسبت به آنچه رواج دارد، منتقد است.

برعکس، علم و اصولاً جوامع بشری رو اونهایی پیشرفت دادن، که حاضر نشدند به هر قیمتی همرنگ جماعت شوند، خون دل خوردن و فحش از امثال شما شنیدند، اما دست نکشیدند از آنچه میدانند درست است

من می‌خوام از عزیزانی که مایلند راجع به اوتبسم، نظرات تازه و در عین حال مستدل مطالعه کنند همچنین به والدینی که اوتیسم براشون شده کابوس و میخوان از شر این کابوس خلاص شوند و به تمام کسانی که با کمی تعقل شک کرده اند به نظام سلامت رایج در دنیا... از همه این بزرگواران می‌خوام تاپیک های قبلی ام راجع به اوتیسم را مطالعه کنند و اگر الهام یا ایراد علمی دارند مطرح کنند و اگر دیدند درسته نشر بدن (حتی به اسم خودشان) و نگذارند این جنایتی که داره میشه در دنیا در حق میلیونها کودک، با مجوز برچسب «اوتیسم» ادامه پیدا کنه.

جزاکم الله خیرا 

اینکه علم پیشرفت کرده یا نه، هرچی هم باشه، مجوز نمیشه که ما هر کدوممون جدا گانه تعقل و تحقیق نکنیم! ...

تعقل و تفکر یعنی شما بری پزشک شی بعد در این حیطه تخصصتو بگیری

نظرات من دراوردی وقتی هیچکاره ای معنی تعقل و تفکر نمیده

در هر موضوعی متخصصی وجود داره،و ما به اون متخصص مراجعه میکنیم،و نه فقط یک نفر بلکه با چندین متخصص و اینکاره که علم دارن صحبت میکنیم

نه این که هر مشکلی ایجاد شد بگیم قدیم هم بوده و بشینیم سرجامون

اگر پدر مادری با همین حرف ها درمان بچشون رو عقب بندازن و با این که میشه اقداماتی برای بهتر شدن انجام داد دست رو دست بگذارن تا دیر بشه شما کجا خواهی بود

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
تعقل و تفکر یعنی شما بری پزشک شی بعد در این حیطه تخصصتو بگیری نظرات من دراوردی وقتی هیچکاره ای معنی ...

مثل این میمونه که وقتی کلیسا (که با دانشگاه ادغام شده بود و یگانه مرجع علمی در قرون وسطی بود) مدعی گردش خورشید به دور زمین بود اگر کسی ادعا میکرد که با تمسک به مطالعات مستقل و تفکر، به این نتیجه رسیده این زمین هست که به دور خورشید میگردد، بهش بگن خیر! حرفهای تو‌ هیچ ارزشی نداره، چون هیچ تایید علمی از کلیسا و دانشگاه ها نداری! که البته همین کار را هم میکردند. چرا؟ چون خودشون رو علم مطلق میدونستند و متعصبانه هر نظری به غیر از اون نهادهای علمی رسمی پذیرفته شده در زمان خودشون رو مردود میدونستند و خیال میکردند هرکسی توسط همون نهادهای علمی مرسوم، تایید نشه، حق اظهار نظر در مسایل علمی رو نداره!

تاریخ بشر ثابت کرده که اتفاقا همیشه انقلابهای علمی و اجتماعی، حاصل طغیان افرادی هست که با قوه تعقل و تحقیق، به نتایج جدید و مغایر با فهم عمومی مردم رسیدهاند و علیه اون نظام کهنه سابق قیام کرده اند.

قطعا کسی که در بدنه ی اون نظام کهنه باشه، نمیتونه علیه همون نظامی قیام کنه که خودش از اون اعتبار گرفته. به قول معروف

چاقو دسته ی خودش رو نمیبره

تعقل و تفکر یعنی شما بری پزشک شی بعد در این حیطه تخصصتو بگیری نظرات من دراوردی وقتی هیچکاره ای معنی ...

و الان که میلیونها بچه دارن با مجوز برچسب دروغین اوتیسم، در درمانگاهها و مراکز آموزشی خاص و بیمارستانها شکنجه میشن، و روحشان برای همیشه تا زمانی که در این دنیا هستند دچار آسیب و حتی جنون میشه، شما و امثال شما عوام الناس بی فکر، کجا هستی که پاسخ بدی؟ فقط چشم را می بندید و دهان را باز میکنید!

اینهمه بچه های که قدیما مشکلات مشابه اوتیسم داشته اند و از خوش شانسی در این زمان به دنیا نیامده اند و قبل از هفت سالگی کاملا خوب شده اند، گواه حرف من است، و میلیونها بچه ای که پس از آغاز کاردرمانی و دریافت داروهای شیمیایی، برای همیشه دچار روان پریشی و انواع ناتوانی ها شده اند تا سنین بعد از بلوغ (دقیقا مقارن با دوره یراغاز این مثلا درمانها) گواه غلط بودن روشهای مرسوم هست که قطعا پشتش مثل سایر موارد، مافیاهای گردن‌کلفت پزشکی هستند که من و شما را برده های ترسیده و اطاعت پذیر میخواهند تا پول و عمر و حتی کودکانتان را در معابد مدرسان قربانی کنیم.

مثل این میمونه که وقتی کلیسا (که با دانشگاه ادغام شده بود و یگانه مرجع علمی در قرون وسطی بود) مدعی گ ...

شما فکر کردی دانشمندا یه گروه دوستانه هستن که میشینن باهم چایی میخورن در صورتی که به خون هم تشنه ان،هر کدوم تلاش میکنن از راه علمی به چیزی برسن و تمام تلاششون رو میکنن یافته دانشمند/دکتر/روانشناس قبلی رو زیر سوال ببرن،شما اگر حرفت با عقل و منطق سازگار بود جای معتبر تری بیان میکردی نه اینجا که اکثرا تو مسائل روزمره خودشون هم موندن

من مدل حرف های شمارو زیاد شنیدم از اونایی که میان میگن فلان قرص رو میخوری؟نخور به جاش بیا فلان گیاه رو بجوشون بخور،اخر هم با همین حرف ها و شعار ها خودشونو توجیه میکنن،نمیدونم چه فکری میکنی خودتو با کاشف ها و مخترعین و دانشمند های بزرگی که پیشرفتشون مارو به اینجا رسونده مقایسه میکنی ولی مطمئن باش حرفت اگر درست بود خریدار داشت نه این که تو یک سایت بارداری که خیلیاشون نا اگاه ان نسخه بپیچی،این حرفا برای پیج های زرد اینستاگرامی خوبه،بی فکر هم صفتی هست که کاملا مناسب خودته،اونی که چشم رو بسته و دهن رو باز کرده تویی،در ضمن جواب حرف های بی اساست با استدلال خودت داده میشه،قدیمی ها خوب شدن؟کی گفته؟این همه ادم مریض و مشکل دار نسل های قبل پس کیا هستن؟ادمایی که حتی نمیتونن تو مطب دکتر حرف بزنن خوب شدن؟حرفات بی اساسه و برعکس حرفات رو راحت میشه گفت

شما فکر کردی دانشمندا یه گروه دوستانه هستن که میشینن باهم چایی میخورن در صورتی که به خون هم تشنه ان، ...

خب بگید اینهمه مورد که شنیدم و می‌دونم شنیدید از اینکه تا همین بیست سی سال پیش که خبر از اوتیسم نبود، بچه هایی که دیر حرف میفتادن، تا چهار پنج شش سالگی بدون هیچ دخالتی خوب میشدن، اینا چی بودن؟ و چرا الان با دخالت پزشکی، معمولا بچه ها هرگز به حالت نرمال بر نمیگردن؟

همینجوری رو هوا میگی نخیر قبلاً هم اینهمه مریض و ناقص بوده!

الان ما به اونا چیکار داریم، همین مورد اوتیسم رو قشنگ ببین، کاملا مشخصه دخالت پزشکی داره نتیجه معکوس و خسارت بار میزاره، درسته؟

بعد هم اگه بخواهی میشه بحث رو ادامه و تعمیم بدیم که ببینیم قدیم ملت سالم تر بودن یا الان!

و همین الآنم بگم در صد سال پیش، چیزی که باعث اکثر بیماری ها بود، نبود سیستم پزشکی نبود، فقر بود. مشکل اصلی، ملت نون خالی گیرشون نمیومد بعضا، یا آب ورک و آلوده برای استحمام و شستن ظروف و حتی نوشیدن... الان شکر خدا رفاه زیاد شده، اون بیماری ها و مشکلات از بین رفته.

اما بحاش یه رقیب جدید وارد کارزار شده: پزشکی و نظام سلامت مدرن!

که تمام دستاوردهایی که حاصل رفاه هست رو ظالمانه داره به اسم خودش میزنه، بعد ملت میگن قدیم پزشکها نیودن، مردم از بیماری تلف میشدم! نخیر، از فقر و کثیفی میمردن، نه از نبود سیستم پزشکی!

یه نمونه از عنایات سیستم پزشکی مدرن به جوامع بشری همین واکسیناسیون هست.

غربی ها میرفتم مستعمرات پیدا میکردن، برای اینکه جمعیت بومی ضعیف و کم بشه، الکی میگفتن بیایید واکسن بزنید، مریض نشید، با همین واکسیناسیون میلیونها انسان رو در آفریقا کشتند، که خود پزشکخای آمریکایی اعتراف کردن و من هفده سال پیش، مقاله های انگلیسی یکی از پزشکخای آمریکایی به نام لئوناردو هاروویتز رو میخونم که میگفت، ایدز که در آفریقا باعث شده میانگین عمر هر آفریقایی به طور متوسط شش و نیم سال کم بشه!، این بیماری دقیقا توسط واکسیناسیون عمومی فلج اطفال در آفریقا رایج شد و مدارکش را ارایه میداد که در همون زمانها نیکسون، رییس جمهور آمریکا به دنبال ویروسهای سرطانزا بوده برای کاهش جمعیت!

بعد هی بگید، بی سواد! خرافه پرستی!!! هنوزم اون مقاله های که اون موقع خواندن تو پی سی قدیمی ام هست و ایمیل های که به آشنامون در کانادا میزدم و همه رو توضیح دادم با مدرک و سند، که اونم با اینکه تحصیلکرده بود و دانشجوی دکترا بود، پذیرفت. و همه اون ایمیل ها هست هنوز در اینباکسم. بخواهید میدارم اینجا

در همین ایران خودمون، در پایان جنگ جهانی اول، که میگن قحطی بزرگ، اون که بود البته، اما علت اصلی مرگ و میرهای واکسیناسیون همگانی بود که دقیقا قبل از اون فاجعه توسط حکومت و به فرمایش انگلیسی ها شروع شد! آخه کی می‌تونه تصور کنه انگلیسی ها دلشون برای ایرانی ها سوخته بود؟ 

خب بگید اینهمه مورد که شنیدم و می‌دونم شنیدید از اینکه تا همین بیست سی سال پیش که خبر از اوتیسم نبود ...

بهداشتی که به واسطه همین پزشکی اومده خوبه بعد خود پزشکی اوخه،این کلی گویی ها و نظر شخصی چیزی نیست که بشه بهش تکیه کرد،مردم قدیم از هر ده تا ۹ تاش مشکل روانی دارن،کسایی که دیر راه افتادن یا دیر صحبت کردن الانم مشخصه مشکل دارن،من ندیدم کسی تو کودکی مشکل داشته باشه بعد بدون مشکل ادامه بده

شما یه تاپیک تخت بودن زمین هم بزنی رزومه‌ت تکمیل میشه