2777
2789
عنوان

انرژی زا و خواب آلودگی و کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روزی 8ساعت حدااقل درس میخونم شب 12میخوابم تا 9صب ... 9تا 10میرم دوش میگیرم صبونه میخورم از 10شروع ...

رشته تجربی نیاز به تلاش خیلی بیشتری دارع تا رشته انسانی و سختیای بیشتری و برای رسیدن به هدفشون باید تحمل کنن این روش شما برای شروعش خوبه ولی ممکنه بهش عادت کنه و تایم نزدیک تر به کنکور اصلا به تورق نرسه درصورتی ک افزایش تایم و کیفیت داشته باشه خوبه

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
من روزی 8ساعت حدااقل درس میخونم شب 12میخوابم تا 9صب ... 9تا 10میرم دوش میگیرم صبونه میخورم از 10شروع ...

چ رشته ای هستین؟ من وقتی ساعت ۱۰ بیدار شم به هیچ کاری نمیرسم امروز ۶ و ۴۵ بیدار شدم و الان خستمه البته من دبیرستانی هستم

طرفای ۱۲

خب ببین به قولی یه کاربر دیگه  از تایماب دیر تر شروع کن خب ولی ۸ ساعت خوابتو کامل برو (این ۸ ساعت خواب فقط خواب شبت باشه نه جمع چرت های طی پارت های مطالعاتیت)

بین  تایم ها و پارت های مطالعاتیت سعی کن و خودتو مجبور کن که نخابی هرجوری ک شده مثلا کش بنداز دور مچت بعد از هر فکری یا خواب الودگی یدونه بکش بزن ب دستت برو صورتتو اب بزن 

اب خنک بخور یا همون ناشتا یه شات اسپرسو بزن یا دمنوش زنجبیل اگر دوست داری (از انرژی زا اصلا استفاده نکن چون بعد ی مدت جدا از بحث اعتیادش اگر یکم نخوری سردرد میشی و همون باعث میشع ک بخوابی)

تایم ناهارت یه استراحت نیم ساعته داشته باشه بعد از ناهارت 

خلاصه اینکه هدفتو کامل مشخص نکن بی هدف نرو جلو حتی شهر و دانشگاهی ک دوست داریم مشخص کن تا بدونی اصلا برا چی داری میخونی

تایم خوابیدنت و یک ربع یک ربع دوروز یه بار کمتر کن و برسونش به ساعت ۱۱ تا از اونوذم تایم بیدار شدنت اصلاخ بشه

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
رشته تجربی نیاز به تلاش خیلی بیشتری دارع تا رشته انسانی و سختیای بیشتری و برای رسیدن به هدفشون باید ...

ن دیگ من تایممو از 3ساعت شروع کردم تو دو هفته اوردمش به 8ساعت به نظرم 8ساعت دیگ کافیه البته مفید بخونه ن اینکه روخوانی کنه 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
خب ببین به قولی یه کاربر دیگه  از تایماب دیر تر شروع کن خب ولی ۸ ساعت خوابتو کامل برو (این ۸ سا ...

مرسی که زحمت کشیدی و انقدر نوشتی

چشم حتما 

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

کمبود آهن یا کلسیم خستگی و خواب آلود

گی میاره بهتره مکمل بخوری بزن نت غذاهایی که خواب آوره و اونهایی که شادی بخشه و خواب رو کم میکنه خیلی راحت میتونی با تغذیه مناسب هم یادگیری رو بالا ببری هم سلامتیت رو   خیلی از غذاهای ارزون کمک میکنه سرحال باشی

چ رشته ای هستین؟ من وقتی ساعت ۱۰ بیدار شم به هیچ کاری نمیرسم امروز ۶ و ۴۵ بیدار شدم و الان خستمه الب ...

من ترم اخر حقوق میخونم برای ازمون وکالت میخونم .. زیاد خودتو سخت نگیر تایم خوابت باید در حد نرمال باشه من 7صب پاشم بخونم اصلا تمرکز ندارم هی فکرم تو اینه برم بخوابم نمیفهمم ولی وقتی سیر شدم از خواب میخونم البته قرصم تاثیر داره ها باید یه چکاپ بدی ببینی کدوم ویتامینت کمه تامین بشه که خسته نشی سریع چشماتم برو چشم پزشک معاینه کنه اگه لازمه عینک مطالعه بده اول شرایط و برای خودت محیا کن بدون مشکل بعدش درس بخون 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

تایم مطالعت زیادیه 

کمترش کن 

مثلا من نهایت هر پارتی که بخوام درس بخونم (کنکوری نیستم) یا کار کنم ۴۰ دقیقست

بعد ۴۰ دقیقه نیاز به ۷ دقیقه استراحت دارم دوباره ۴۰ دقیقه دیگه 

۳ تا ۴۰ دقیقه ۱۵ دقیقه استراحت میکنم دوباره از اول همین روند 

بازدهیم اینطوری بیشتره تا مثلا ۲ ساعت پشت سر هم بشینم 

معلومه آدم خسته میشه

تو بخواهی می شود🌱