2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه سوال من میتونم ۴۰۳ ترمیم معدل شرکت کنم و سال ۴۰۴ کنکور بدم؟ ینی ۴۰۳ کنکور ندم فقط ترمیم م ...

شدن ک میشه 

تو تاپیکت هم گفتم ک تراز دهی طبق سختی سوالاته مثلا ۲۰ سال ۱۳۹۸ با ۲۰ سال ۱۴۰۲ ترازش خیلی متفاوت میتونه باشه

ولی شدنش ک میشه

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

من روزی 8ساعت حدااقل درس میخونم شب 12میخوابم تا 9صب ... 9تا 10میرم دوش میگیرم صبونه میخورم از 10شروع میکنم تا 1.. 1تا 2باز ناهار و استراحت از 2میخونم تا 7.8شب البته بین خوندنام خسته شم 5دیقه دراز میکشم یا یه چی میخورم اینطوری دیگ خسته نمیشم قرار نیس منی که نمیتونم 7صب پاشم درس بخونم خودمو مجبور کنم صب پاشم هر جور راحتی بخون که خسته نشی زده ام نشی نهایتن برای تایم بعد از ظهرت مابینش یه قهوه ای نسکافه ای چیزی بخور اهان راستی قرص زینک پلاس هر روز یدونه بخور که ویتامین بدنت اوکی باشه 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷