2777
2789

سلام دخترم وزن نمی‌گرفت بخاطر رفلاکسش دارم براش ای ام آی خارجی میخرم قیمتش ۹۵۰ تومنه برای ما زیاده 

میتونم بهش اپتامیل بدم در کنارش هم اس ام آی بدم مثلا 

روزا اس ام ای بخوره عصرا و شبا اپتامیل ؟ 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
شیر نان بده  یا اپتامیل پی دی اف   علت رفلاکسش چیه ؟ الرژی داره ؟

نان خورده اپتامیل خورده بهش نمیسازن همشو بالا میاره خداروشکر تنها شیری بهش میسازع اس ام ای با این هم بالا میاره ولی کمتر نه حساسیت به چیزی ندارع 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تجربه ی صد تا شیرخشک عوض کردن منهو کلی تحقیق برای 3 تا بچه 

اگر بچه مشکل خاصی مثل حساسیت نداره و میتونید شیرخشک خارجی بخرید فقط اس ام ای بدید 

اگر حساسیت داره خارجی میتونید بدید  گلدن گات بدید 

بچه وزن نمیگیره اس ام ای

از طعم شیر خوشش نمیاد اس ام ای

میل زیاد نداره به شیرخشک بازم سیمیلاک 

البته اینا که گفتم منظور اس ام ای خارجی بود ایرانی ها هم خیلی با هم فرقی ندارن متاسفانه 

حتما حتما حتما از جای معتبر بخرید خواهشا سلامت کوچولوتونو سر سری نگیرید . 

من خودم از فروشگاه مادران میخرم فقط و فقط . تو گوگل بزنید میاد . برای دکتر محسن نظریه این فروشگاه و همه ی کالاهاش اصله و سالم میاد تو ایران

بر اساس قیمت هم به هیچ وجه خرید نکنید این محصولات خیلی خیلی حساس تر از این حرفاس از جنوبم توصیه میکنم نخرید 

اگر توانتون نمیرسید کلا خارجی نخرید 

اگر خس خس سینه داره بچه یکم از حجم شیرش کم کن اگر درست نشد ببین کولیک داره یا نه 

اگر در کنار کولیک و رفلاکس اگزما یا علائم دیگه داشت حسایسیت داره اس ام ای براش خوب نیست چون پروتئینش گاویه 

اگر شیرخودتو میدی مثل من  بیچاره نیستی و میخوای در کنار شیر خودت شیرخشک بدی بازم اگر حساسیت نداشت اس ام ای اگر داشت گلدن گات 

اگر نارس بدنیا اومده و خیلییییی خیلییی وزنش کمه سیمیلاک نئوشور 

اگر رفلاکس معمولی داره و به خاطر حساسیت نیست بازم اس ام ای اما اگر خییییلی شدیده اپتامیل ar  بده 

اما اگر رفلاکسش به خاطر حساسیت باشه باید یا گلدن گات بدی یا شیر های هیدرولیز شده که اونا بدرد نمیخره البته ولی خب ادم مجبور میشه بعضی مواقع

امیدوارم بدردتون بخوره