2777
2789
عنوان

این سختی‌ها تا کی ادامه داره....

252 بازدید | 17 پست

سرکار پاره وقتم درآمدم خرج دانشگاه میشه شرایط زندگیمونم بده نه پس اندازی نه آینده ای دیگه بیست ساله رد کردم....ازونطرفا میخاستم ماهی یه تومن بزارم کنار مامانم همش غر میزنه میگه شما هیچ کمکی نمیکنید من تاجایی که تونستم کمک کردم این قدر نمیدونه🙂💔

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی چی بگم 

خوبه حالا همون پاره وقت و میری،

من بخاطر مشکلم (نپرسید)همونم نمیتونم برم 

۲۲سالمه،شدم سربار خانوادم 

هر لحظه از حس شرمندگی دارم نابود میگیرم 

خسته از هرچی که بود/خسته از هرچی که هست.

خدا رو شکر متاهل نیستم وگرنه کسی وضع زندگیمو میدید وحشت میکرد از طرفی چشمام انحراف داره فکمم مشکل داره بنظرتون واقعن کسی با این دختر ازدواج می‌کنه.....نمیخام یه زن بد رو به یه بدبخت دیگه منتقل کنم🤦🏻💔

همین که تلاش میکنی ارزشمنده، از خودت انتظار درآمد و پسنداز کسی رو نداشته باش که پنجاه، شصت سالشه. خودتو همینطور که هستی ببین و قبول کن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

هی چی بگم  خوبه حالا همون پاره وقت و میری، من بخاطر مشکلم (نپرسید)همونم نمیتونم برم  ۲۲ ...

همسن منی.....مشکلت شاید بدونم چیه ولی خب اختیارت با خودته عزیزم

همین که تلاش میکنی ارزشمنده، از خودت انتظار درآمد و پسنداز کسی رو نداشته باش که پنجاه، شصت سالشه. خو ...

ممنون ولی آرزو داشتم با آبرو یه زمانی برم خونه بخت که منت و طعنه نشنوم

همسن منی.....مشکلت شاید بدونم چیه ولی خب اختیارت با خودته عزیزم

دوس ندارم راجبش حرف بزنم 

اما شما خیلی خوشبخت تری و شرایط بهتره مال من فرق داره

ناامید نباش ،برات دعا میکنم

همین که تلاش میکنی ارزشمنده، از خودت انتظار درآمد و پسنداز کسی رو نداشته باش که پنجاه، شصت سالشه. خو ...

دقیقا من انتظار پس انداز کسیو ندارم چون مامان بابای من حتی تو دوره خودشون عرضه نداشتن ولی از ما تو این سن توقع دارن

دوس ندارم راجبش حرف بزنم  اما شما خیلی خوشبخت تری و شرایط بهتره مال من فرق داره ناامید نبا ...

نه گلم نیاز نیست بگی 

من شرایطم نمی‌دونم ولی اینکه پول نداشته باشه قیافه نداشته باشی دیگه بدتره

نه گلم نیاز نیست بگی  من شرایطم نمی‌دونم ولی اینکه پول نداشته باشه قیافه نداشته باشی دیگه بدتر ...

بله عزیزم 

پولم ک شده رویا 

همون ک شکممونو سیر کنیم یا علیه

ممنون ولی آرزو داشتم با آبرو یه زمانی برم خونه بخت که منت و طعنه نشنوم

سته بذار یچیزی بهت بگم .

تو زندگی باید خدا به ادم موقعیت خوب بده، همه چیز همینه، نه دستاورده، نه تلاشه، نه چییزی.

دایی من کارمند معمولی بود، زن داییم خونه دار. پنج تا بچه داشتن، تازه داییم ارث هم نگرفت.

بعد برای دخترس یه خواستگار میلیاردی تو هفده سالگی پیدا شد، داییم گفت نه نمیدم، سه سال تموم این خواستگار میلیاردر رفت و اومد تا داییم رو متقاعد کرد که دیگه دخترت بیست سالش شده.

دختر داییم با پسر بزرگش این خونواده میلیاردر ازدواج کرد.

داییم جهاز معنولی اما با یه بهش فرش دستباف که کار مادربزرگش بود بهش جهاز داد، اما نهایا انداخته بودن دم دستشویی!!!!!! چرا؟ چون تو خونه ی پسره پر از فرشای نفیس و گرون بود.

الان کلی طلا و جواهر داره، شوهرش براش خونه و ماشین خریده، یه باغ خریده چهار هزار متره، که توش پر از درخت میوه و گل زینتی هست.

سالی نیست که سفر خارجی نره.

این یه برش از جامعه هست، میخوام بگم جهاز داشته باشی یا نه، پول داشته باشی یا نه، زشت باشی یا زیبا و هر چیزی.... تا خدا نخواد آدم رشد نمیکنه، همش وابسته به خداست. اصلا ناراحت نباش بگی هیچی ندارم، یا پولم کمه و فلان و این چیزا رو بریز دور. 

خدا به ادم موقعیت و شانس بده فقط، پیشونی سفید و بخت بلند برای زندگی خوب

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم