2777
2789
عنوان

روش های زیبایی قبل از عروسی👰🏻‍♀🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 48 پست
پس دمنوش نعناروامتحان کن حتماهیچ عوارضیم نداره.باورکن من انقدپرموبودم خودم خجالت میکشیدم الان چندماه ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم😍❤

چه خوب شد که اومدی و گفتی

چون خیلی روشا رو رفتم و جواب نداده.

دمنوش رو چجوری درست کنم؟ روش خاصی داره؟

بعد چند ماه بخورم جواب میگیرم؟

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان وزن و قدت چقدره؟ صورتت خیلی لاغره یا کم؟ نه اگه ب اندازه تزریق کنن و دکتر حرفه ای باشه عالیه&nb ...

من ۵۲ کیلوم، صورتم اصن چاق نیست لاغرم نیست بنظرم الان خیلی قشنگه اما نزدیک عروسی میخوام بیشتر لاغر شم احتمالا صورتمم لاغر تر شه

آب زیادبخور،هم انرژیت زیادمیشه وزودخسته نمیشی هم پوستوعالی میکنه وپرترمیشه هم شکم روتخت میکنه.حداقل ...

😍🤌

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم😍❤ چه خوب شد که اومدی و گفتی چون خیلی روشا رو رفتم و جواب نداده. دمن ...

خواهش میکنم گلم،مطمئنم نتیجه خوبی میبینی.دستورش راحته نعنای خشک روازعطاری بخرویه قاشق غذاخوری بریزتوقوری ودولیوان آبجوش بریزوبذاروکتری یاسماورتامثل چایی دم بکشه بعدبانبات یاعسل شیرین کن بخور.روزی سه باراین کاروتکرارکن.من خودم همینجوری میخورم شیرین نمیکنم طعم اصلیشودوس دارم.ازهمین حالاشروع کن وتاسه ماه ادامه بده.

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

خواهش میکنم گلم،مطمئنم نتیجه خوبی میبینی.دستورش راحته نعنای خشک روازعطاری بخرویه قاشق غذاخوری بریزتو ...

مرسییی مرسیییی🥺😍

خدا کنه جواب بگیرم کلی دعات میکنممم💋

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3768627/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%b5%db%8c%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b4%db%8c%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%a7-%d8%aa%d8%a7-%d8%b9%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%aa%d8%b1%da%a9%d9%88%d9%86%db%8c%d9%85

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

من ۵۲ کیلوم، صورتم اصن چاق نیست لاغرم نیست بنظرم الان خیلی قشنگه اما نزدیک عروسی میخوام بیشتر لاغر ش ...

خب در کنار لاغرشدن سویق بخور ترکیب سویق جوانه گندم سنجد و سیب 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

اگرمشکل هورمونی نداری بمدت ۴۰ روزهرروزناشتایه لیوان دمکرده رازیانه بخور،پوستت روزیباوروشن میکنه،چین ...

برا افتادگی دور چشمم خوبه،؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
من ۵۲ کیلوم، صورتم اصن چاق نیست لاغرم نیست بنظرم الان خیلی قشنگه اما نزدیک عروسی میخوام بیشتر لاغر ش ...

52کیلو چاق نیستا چرا میخای لاغرکنی قدت چند

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن