یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اضافه وزن انچنانی ندارم در حد یه کیلو دو کیلو. بفکر جاهای تیره بدنم هستم عزیزم اگه چیز دیگه ایم هس ...
چه فکری کردی برای جاهای تیره ؟😁
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من تیرگی انچنانی ندارم برا همین میخوام لیزر کنم و هفتگی اسکراب بزنم🤌
لیزر روشن کننده یا مو؟
اسکراب خاصی میخوای بزنی؟
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اگ صورتت مثل من لاغزه حتما دنبال راهی باش توپر شه. منظورم چاق نیستا. درحد گونه خودم میخام ژل بزنم
هیکلت خیلی مهمه چاق نباش لاغرم نباش. پس دنبال رژیم باش
کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن
من مشکل هورمونی دارم، موی زائد صورتم دارم که با لیزر جواب نمیده🥲 دمنوش نعنا واقعا خوبه؟ رازیانه ر ...
پس دمنوش نعناروامتحان کن حتماهیچ عوارضیم نداره.باورکن من انقدپرموبودم خودم خجالت میکشیدم الان چندماهه دارم روزی سه لیوان دمنوش نعنامیخورم خودم شکه شدم بعضی ازنقاط دست وپا کچلی گرفته والانصاف شده ومیخوام همچنان ادامه بدم عالیه چون درمان های سنتی یکم دوره ش طولانیه بایدصبرداشته باشی ولی درآخرنتیجه خوبی میگیری
من لاغر میشم صورتمم لاغر میشه یه کوچولو چاق میشم صورتم عالی میشه🥲 باید وزنمو رو متوسط نگه دارم که ...
الان وزن و قدت چقدره؟ صورتت خیلی لاغره یا کم؟ نه اگه ب اندازه تزریق کنن و دکتر حرفه ای باشه عالیه
کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن