گل_چیچک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1676 عنوان روش های زیبایی قبل از عروسی👰🏻♀🌿 3081 بازدید | 48 پست سلام قشنگا!!❤🦋تصمیم گرفتم 5 ماه دیگه عروسی بگیریم.!بنظر شما تو این پنج ماه برای بهتر و زیبا تر شدن چه روش های رو انجام بدم.چکارایی کنم که پوستم و دندونام وموهام و صورتم قشنگ تر بشه.روش های پزشکی هم بگید.هرچی بلدید و رو کنید، میام میخونم❤ #زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق بگذرونیش🦋🌼 1402/08/22 | 07:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_چیچک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1676 و اینکه با لباس عروس نقره بگیرم یا بدلیجات؟کدومش قشنگ تره #زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق بگذرونیش🦋🌼
ابروقاجاری۲۲ عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 3315 کسی جواب داد لایک کن اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
miim عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15727 و اینکه با لباس عروس نقره بگیرم یا بدلیجات؟ کدومش قشنگ تره طلا 😐 خدایا شکرت بابت همه چیز💚
فروغ_8 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 7847 اول از همه اگه اضافه وزن داری رفعش کن بعد اگه زیربغلو جاهای دیگت تیره شده رفعش کن. عروسی که باید طلا بگیری😐
گل_چیچک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1676 طلا 😐 طلا دارم.اما طلا سرویس قشنگی نداره، یا من ندیدمبرا همین میخوام بدلیجات یا نقره بگیرم #زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق بگذرونیش🦋🌼
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18862 و اینکه با لباس عروس نقره بگیرم یا بدلیجات؟ کدومش قشنگ تره طلا 😐 هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
sayeh71۷ عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 29021 نقره یا بدلیجات؟عزیزم یعنی همسرت وضع مالیش خوب نیست؟بهتره جای کارای پزشکی طلا بخری پس اندازت بشه برای اینده
روز_بارونی عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 18878 دندوناتو بلیچینگ کن،موهاتو کراتین کن،مرتب فیشیال برو،مزوتراپی و لیزر،باشگاه جهت تقویت عضلات و راست قامت شدن،تقویه مژه سریتا،ژل و این چیزا هم میشه زد
زمستان1990 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 5742 من سرویس طلا دارم اما بنظرم سرویس نقره یا طلا سفید خیلی قشنگ ترهطلا زرد رو لباس عروس ی جوریه ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃
گل_چیچک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1676 اول از همه اگه اضافه وزن داری رفعش کن بعد اگه زیربغلو جاهای دیگت تیره شده رفعش کن. عروسی که باید طلا ... اضافه وزن انچنانی ندارم در حد یه کیلو دو کیلو.بفکر جاهای تیره بدنم هستم عزیزماگه چیز دیگه ایم هست بگو😍❤ #زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق بگذرونیش🦋🌼
روز_بارونی عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 18878 و اینکه با لباس عروس نقره بگیرم یا بدلیجات؟ کدومش قشنگ تره من ستای نقره خیلی قشنگی دیدم
گل_چیچک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1676 نقره یا بدلیجات؟ عزیزم یعنی همسرت وضع مالیش خوب نیست؟بهتره جای کارای پزشکی طلا بخری پسندازت بشه برا ... عزیزم من کلی سرویس طلا دارم بازم قراره برام بخرن..اما طلای زرد با لباس عروس قشنگ نمیشه.طلاهامم ظریف نیستنمن سرویس ظریف میخوام #زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق بگذرونیش🦋🌼
زمستان1990 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 5742 نقره یا بدلیجات؟ عزیزم یعنی همسرت وضع مالیش خوب نیست؟بهتره جای کارای پزشکی طلا بخری پسندازت بشه برا ... شاید منظورش اینه رو لباس عروس کدوم قشنگ تره منم میخام نقره بندازم😁طلا رو برا حنابندون میندازم ک ببینن دارم برام حرف در نیارن😂 ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃
گل_چیچک مدیر استارتر عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1676 دندوناتو بلیچینگ کن،موهاتو کراتین کن،مرتب فیشیال برو،مزوتراپی و لیزر،باشگاه جهت تقویت عضلات و راست ق ... وایییی مرسییی اینا خیلی خوب بود😍😍❤❤ #زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق بگذرونیش🦋🌼