2777
2789

فوبیای گربه دارم متنفرم ازشون

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

من دوس دارم یه میمون بگیرم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای همه جای خونت پر مو میشه

ما خونه ی هرکی میریم گربه دارن همه جا ینی همه جا موی گربه هست، از لباسات بگیر تا ظروف اشپزخونه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

ببین بچه گربه تا تولست خوشگله اول ببین کدوم نژاد میخوای بعد بخر چون بزرگ شه ممکنه مثل بچگیش خوشگل نباشه خوب تحقیق کن،بعدم خرج داره ولی خوبیش اینه ک مثل سگ نیست تو خاک دستشویی میکنه 

شخصیتشون باهم فرق میکنه

بستگی به نژاد و سنشم داره

برای گاز گرفتن باید تربیتش کنید ولی وقتی داره دندون در میاره و دندوناش کنده طبیعیه چون کلا با گاز گرفتن با محیط پیرامونشون ارتباط برقرار میکنن بچه گربه ها

کلا مسئولیت پذیری خاصی میخواد

ریزش مو هم که دارن مسلما

هرچی مو بلندتر باشن ریزش موشون بیشتره

میشه با تغذیه‌ی خوب و مکمل و شونه زدن ریزش رو کمتر کرد پلی باید از همون بچگی عادتش بدید که بذاره برس بکشیدش و ناخوناشو بگیرید. کلا تربیت از بچگی خیلی مهمه چون بزرگ بشه دیگه نمیتونید تربیتش کنید

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
ببین بچه گربه تا تولست خوشگله اول ببین کدوم نژاد میخوای بعد بخر چون بزرگ شه ممکنه مثل بچگیش خوشگل نب ...

من دوست دارم بزرگ شد از این گربه های چاقالو باشه مثل گارفیلد ولی ریزش موش یکم باعث تردیدم شد من متنفرم از مو  فک کن از غذا در بیاد 

واقعا در این حده؟

والا من توی در مرباشونم موی گربه دیدم، لباسامونم میایم خونه میبینیم پر مو شده، موهاشونم نازکه خیلی توی هوا راحت همه جا میره

خیلی نیاز به مراقبتو هزینه داره، دامپزشکی داره، غذاش هست، حمامش هست، موهاشو باید شونه مخصوص بکشی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
شخصیتشون باهم فرق میکنه بستگی به نژاد و سنشم داره برای گاز گرفتن باید تربیتش کنید ولی وقتی داره دن ...

مثل سگ ادمو میشناسه ازش در برار بقیه از صاحبش محافظت میکنه یا نه؟