2777
2789
عنوان

چه پرنده ای خوبه واسه دختر ۵ساله بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 53 پست
اتفاقا من امروز تصمیم گرفتم واسه دخملی یه جفت فنچ بخرم ،همش از نگهداری و اب و دون دادن و تمیز کردن ق ...

اوخی عزیزم منم دخترمو بردم باغ پرندگان الان گیرداده طاووس میخوام دختر شما چندسالشه؟

......
اره صبح اذان بیدارمیشن عاشقشونم مجرد بودم قناری فنچ مرغ عشق و سره داشتم الان شوهرم نمیزاره بخرم ازحی ...

برعکس ما

شوهرم یواشکی من پشت بومو کرده باغ وحش منم مثلا نمیدونم هر باری میرم در قفس باز میکنم فراریشون میدم بدم میاد دست خودم نیس 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره صبح اذان بیدارمیشن عاشقشونم مجرد بودم قناری فنچ مرغ عشق و سره داشتم الان شوهرم نمیزاره بخرم ازحی ...

همسر من عاشق پرنده برعکس همسر شما

همه نمونه ای هم داشتیم دخترم بدنیا اومد فروختیم 

ای نانازی چه گوگولیه

همسایه ما بچه گربه داره من عاشق صداشونم 

یارب نظر تو برنگردد
برعکس ما شوهرم یواشکی من پشت بومو کرده باغ وحش منم مثلا نمیدونم هر باری میرم در قفس باز میکنم فراری ...

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
همسر من عاشق پرنده برعکس همسر شما همه نمونه ای هم داشتیم دخترم بدنیا اومد فروختیم  ...

خوب کردی فروختی ممکنه بچه اسیب بخوره حساسیت بگیره.اینم شوهرم خبر نداره وگرنه میبره میده شهرداری پارسال دوتا توله سگ پیدا کردم فهمید سیع زگ زد شهرداری اومد برد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بچه پنج ساله چه میدونه مراقبت از پرنده بکنه گناه داره یه وقت اذیتش میکنه پرنده ها خیلی زود رنجن من س ...

خودشم خرگوش دوست داره اما من ازحیوانات وحشت دارم پرنده هم دوست داره آب و دونشو خودم آماده کنم بدم دست دخترم که فقط بزاره جلوش و نگاش کنه و باهاش حرف بزنه 

......
مینا چرا خطرناکه؟

نوک میزنه

و بیشتر ب سمت چشم و سر 

مرغ مینا مث کلاغه از درخشش و انعکاس خوشش میاد وقتی تو چشم طرف نگاه میکنه به درخششی میبینه و متاسفانه حمله میکنه 

یارب نظر تو برنگردد
خوب کردی فروختی ممکنه بچه اسیب بخوره حساسیت بگیره.اینم شوهرم خبر نداره وگرنه میبره میده شهرداری پارس ...

خخخخخخ چرا خوشش نمیاد چندشش میشه یا کلا مخالف حیوانات تو خونه؟؟

یارب نظر تو برنگردد
خودشم خرگوش دوست داره اما من ازحیوانات وحشت دارم پرنده هم دوست داره آب و دونشو خودم آماده کنم بدم دس ...

ازمن میشنوی خرگوش نخری جیششون بوی بدی میده کل خونه و دستت بو میگیره وقتی میخوای تمیزشون کنی حالت بد میشه نسبت ب حیوانات خونگی خرگوش اینجوری بوی جیشش خیلی تندو بدهست 

خخخخخخ چرا خوشش نمیاد چندشش میشه یا کلا مخالف حیوانات تو خونه؟؟

اره چندشش میشه