2777
2789

خانوما من دو روزه میرم خونه یه خانومی بهم یه هنری یاد میده این خانوم رو زنداداشم بهم معرفی کرده با زنداداشم میریم خونش دو سه ساعتی بهمون یاد میده تا بعد یادگیری صاحب کارش به ما هم کار بده این خانوم مامان همکلاسی پسر زنداداشمه 

حالا احساس میکنم این خانوم از من خوشش نمیاد اصلا احترام نمی‌ذاره به آدم امروز منو زنداداشم باهم رفتیم خونش با اون دست داده با من نه 

احساس میکنم واقعا داره زورکی بهم یاد میده امروز زنگ زده به زنداداشم گفته خودت تنها بیا می‌خوام برم جایی درحالی که برای اون خانومه فرقی نداره به یه نفر آموزش بده یا دو نفر 

احساس سرخوردگی دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ازای یاد دادن بهش پول میدین؟ اگر آره که مهم نیست خوشش نیاد کاار رو یاد بگیر و تمام

بله از هر دوتامون پول گرفته 

مهم خوش اومدن اون نیس خودم حس خوبی ندارم

چه رفتار بدی داره و اگه جایه شما بودم همینقدر حس بدی داشتم من به حسم اعتماد میکردم و دیگه کلاس نمیر ...

آخه من به اینکار احتیاج دارم 

از اینکه به خاطر نیازم مجبورم برم حالم بده 

آخه من به اینکار احتیاج دارم  از اینکه به خاطر نیازم مجبورم برم حالم بده

پس به هدفت فکر کن

برای رسیدن به هدفی که داری)کار( آیا حاضری سختی راه(سر و کله زدن با خانم ناخوش اخلاق) رو به جون بخری؟

ما یه ضرب المثل داریم که میگه برای رسیدن به هدفت گاهی باید پشت الاغ رو ماچ کنی اما چون برای هدفته اینکار چندش آور رو انجام بده(تازه سعی کردم ضرب المثل رو محترمانه بیان کنم)😄

بله از هر دوتامون پول گرفته  مهم خوش اومدن اون نیس خودم حس خوبی ندارم

نرو فدات ایجور بی احترامی کرده بمنم برخورد تو که داری هزینه میکنی برو جایی که بهت ارزش بدن

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم