2777
2789

سلام تایپکمو حذفیدن😐😅

تاپیک قبلیمو بخونین تا متوجه جریان بشین 

دوست دختر پدرشوهرم زنگ زد به شوهرم 

یه شماره ناشناس زنگ زد شوهرم جواب داد صدای گوشیش زیاد بود منم میشنیدم یه زن بود گفت اقای فلانی کنارتونن ازش خبری دارین شوهرمم گفت نه نیست خبر ندارم گفت اها چون گوشیش خاموشه نگران شدم خبر گرفتین خبر بدین بهم و اینا خدافزی کرد یعنییی کارددد بزنی خونم درنمیاد اعصابم بهم ریخته زیاد به شوهرم گفتم عن خورده به تو زنگ میزنه تو اینقد بی بخاری ک اون بیاد به تو زنگ بزنه یه ذره ام زورت نمیاد ک با وجود مادرت دوست دختر پدرت زنگت بزنه و اصلا شمارتو از کجا اورده و اینا 

بعد گفتم شمارشو ذخیره کن پروفایلشو ببینیم پروفایلش عکس خودشو یه دختربچه بود فک کنم بچشه و مطلقه اس 

الان من چیکار کنم خدالعنتش کنه هر غلطی میکنه چرا شوهرمو شریک گندکاریاش کرده 

تازه رفته برا شوهر خالمم تعریف کرده ک دوست دختر دارم ادعام کرده ابرومو برده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوانان در قفس و پیران در هوس  ب روایت تصویر

اولین بار این جمله رو از زبون دبیر ادبیاتمون کلاس دوازدهم شنیدم خیلی برام عجیب بود.الان میبینم راسته😒

اسی جان شوهرت چی میگه؟ مگه میشه ساکت باشه بزاره به مادرش خیانت بشه؟ لطفا جوابمو بده

به شوهرت ایناروگفتی جوابش چی بود

گفت به من چه من چه تقصیری دارم مادرم برا پدرم زن نبوده (اصلا میونشون خوب نیس لنگار همخونه اونم نیستن زیاد اصلا خیلی اوضاع مادرش خرابه همش فوش همش دعوا)گفت شمارمم حتما پدرم با گوشیم زنگش زده چون یه وقتایی دیدم با گوشی شوهرم هی زنگ میزنه اینو اون

چه شوهرت نامرد هست چجوری دلش میاد به مادرش خیانت بشه

مادرش اصلا مادری نکرده شوهر منم خیلی کینه ای البته اینکه پدرشو و خانواده پدریش همش دارن مادرشو خراب تر میکنن جلو چشمش بی تاثیر نیست 

گفت به من چه من چه تقصیری دارم مادرم برا پدرم زن نبوده (اصلا میونشون خوب نیس لنگار همخونه اونم نیستن ...

اوووه پس شمااصلا دخالت نکن.خدای نکرده رابطه خودتم باهمسرت خراب میشه.

میگی ۴۲ سالشه پس شماو شوهرت چند سالتونه؟ 

اولین بار این جمله رو از زبون دبیر ادبیاتمون کلاس دوازدهم شنیدم خیلی برام عجیب بود.الان میبینم راسته ...

شوهرم مثل بقیه اقوامش میگه نوش جونش حلالش باشه تاپیک قبلیمو بخون 

میگه پدر منم ادمه چقد مادرمو تحمل کنه اونم محبت میخواد نیاز داره و فلان چندین سال صبر کرده الان دیگه بسه