2777
2789
عنوان

مادرشوهرم برام دعا نوشته😭😭😭😭

346 بازدید | 12 پست

از وقتی فهمیدم حالم بده

اعصابم خورده

چطور یه آدم میتونه اینقدر پست و عوضی باشه

از زبون یکی از فامیلاشون شنیدم پدرشوهرم کلی دعا پیدا کرده باز کرده نوشته بوده پدرشوه م منو دوست نداشته باشه و محبتش نسبت به من قطع شه

یکی دیگه نوشته بوده مادرشوهرمو دوس داشته باشه

یکی دیگه نوشته بوده برای من خرج نکنه(برای زمان قبل عروسی بوده)

باز یکی بعدا پیدا کرده بوده که زبون پدرشوهرمو بسته 

و کلی دعا ی محبت

برای شوهرمم گرفته بوده ولی نمیدونم چی نوشته بوده

احساس میکنم این همه دعوا دلیلش اون کوفتیا بودن

😭😭😭😭😭😭

چند ماه با پدرشوهرم قهر بودیم

کلی با شوهرم دعوا داشتیم سر اینکه میرفت پیش مامانش به من محل نمیداد

خدایا این چیبود افتاد تو زندگیم😭

حالا من چیکار کنم

هر کار کنم میتونی دوتا دعا بگیره شوهرمو بندازه به جونم

حالم ازش بهم میخوره😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین استرس که فهمیدی از پا میندازت اون دعا اثری نداره 

تو این همه نوشتی و گریه زاری کردی همینا میتونه زندکیت خراب کنه دعا یه فریبه تا وقتی نفهمی برات اثری نداره وقتی بفهمی همه چیز به دعا ربط میدی و داغون میشی 

فقط مدام نماز حضرت زهرا بخون 

خدا لعنتش کنه کسی ک برا کسی دعا میگیره 

نماز حضرت زهرا معجزه و اینکه 

برای باطل کردن سحر و جادو
آیه 33  سورهء الرحمن را 70 مرتبه خوانده و بر روي ظرف آبي بدمد وسپس با آن آب ، سر و گردن خود را کاملا خیس کند ، هر سحري براي او كرده باشند باطل مي شود بايد توجه داشت كه این آب قران خوانده را نبايد در راه اب يا جاي كثيف ريخت لذا زیر دست خود ، تشتی بگذارید تا بعد بتوانید در پاي درخت يا در باغچه يا در گلدان بریزید  اگر مغازه يا محلي را سحر كرده باشند کمی از این آب را در چهار گوشه خانه يا مغازه يا ان محل به روی دیوار پپاشند  و نيز اين كار اجنه را هم دور ميكند اكر از اين اب به روي مصروع يا جن زده بپاشند في الفور به حال ايد
ايه اين است:بسم الله الرحمن الرحيم يا معشرالجن والانس
ان استطعتم ان تنفذوا من اقطار السماوات والارض فانفذوا لا تنفذون الا بسلطان

تشتی
چیزی بزارید اب زمین نریزه
اب رو اهر سر تو باغچه یا پای گلدون بریزید

زمانیکه عذر شرعی ندارید انجام بدید

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
مرسی فدات شم لطف کردی

خدا نکنه برو با خبد خوش برگرد راستی هر هفته هر مقدار ک توانته بزار زیر بالشتت بتداز صندوق صدقات 

هفته ای یبار انجام بده 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
اینایی که‌گفتی مقصر دو طرفه و دعوا و لج بازی و‌خامی زوجین اول ازدواج  کم کم همو بیشتر میشناسید ...

بی دلیل چند ماه با پدرشوهرم قهر بودم

در حالی که قبلش خییلی منو دوست داشت

تو خرید عروسی هم دعوا راه انداخت و چیز زیادی نگرفتیم

روز قبل عروسی هم شوهرمو پر کرد و اومد منو زد

دلم میخواد دعا خرافات باشه

استرس دارم