الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا حفضشون کنه فقط بدون که همه اینا خاطره میشه خودم اینقد حرص خوردم سر پسرم ولی الان بیخیال تر شدم سعی میکنم بیشتر خوشبگذرونم باهاش که خاطرات خوبی بمونه برامون
خدا حفضشون کنه فقط بدون که همه اینا خاطره میشه خودم اینقد حرص خوردم سر پسرم ولی الان بیخیال تر شدم س ...
منم خیلی حرص میخورم و وسواس دارم دست خودمم نیس اوایل اصلا اینطوری نبودم اصلاااا ولی وقتی بی اشتها شد و حسابی لاغر شد با اون سن کمش دیگه شدم یه ادم وسواسی و حساس
سرما خورده بود واکسن زدی؟برای همین بدحاله پس فعلا مواظبش باش تبش بالا نره دست و پاهاشو بشور اگه سرماخورده نمیخواد چون بدتر میشه ولی استامنیفون بهش بده حتما هم شربت باشه چون قطره دیگه برای بچه بالای یکسال به درد نمیخوره
بعضی ها اعتقاد دارند این واکسن ها طلم به کودک شما هم شنیدید?
اره منم واقعا همین نظرو دارم چون معلوم نیست چین من ۶ ماهگی واقعا بچم سر این واکسن داغون شد هیچی نمیخورد و جلو چشمم اب شد انگاری ولی اگه نزنن مدرسه راه نمیدن