2777
2789
عنوان

واکسن یکسالگی به کجا میزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 74 پست
دور از جون. محتاج دعای خیرتون هستم🙏

حتما گلم خوب میشه نترس پسر منم واکسن ۶ ماهگیش خیلی سخت بود یادمه اون شبی که زدم استامنیفونو دادم و خوابیدم دوساعت بعد بیدار شدم تبشو چک کنم یهو دیدم داره تو تب میسوزه وحشتناااک داغ بود یهو برق از سرم پرید سریع پاشدم دست و پاهاشو با پارچه ی خیس شستم و هی خنکش کردم اون شب تا صبح نخوابیدم هی تب میکرد دوباره خوب میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😂😂😂

خدا حفضشون کنه فقط بدون که همه اینا خاطره میشه خودم اینقد حرص خوردم سر پسرم ولی الان بیخیال تر شدم سعی میکنم بیشتر خوشبگذرونم باهاش که خاطرات خوبی بمونه برامون

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
نگران نباش مامان مهربون این روزا میگذره میرسه به روزای شیرینش خاطره میشه

ممنون از انژی مثبت تون⚘. ناراحت سختیش نیستم نگران این تب بالاشم. از عصری ابریزش بینی هم گرفته.میگم نکنه با سرما خوردگی خیلی اذیتش کنه

ممنون از انژی مثبت تون⚘. ناراحت سختیش نیستم نگران این تب بالاشم. از عصری ابریزش بینی هم گرفته.میگم ن ...

مادر بودن همینه که بیشتر از خودت نگران بچه تی خدا کنه تا فردا خوب یشه که دلت اروم بگیره

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
خدا حفضشون کنه فقط بدون که همه اینا خاطره میشه خودم اینقد حرص خوردم سر پسرم ولی الان بیخیال تر شدم س ...

منم خیلی حرص میخورم و وسواس دارم دست خودمم نیس اوایل اصلا اینطوری نبودم اصلاااا ولی وقتی بی اشتها شد و حسابی لاغر شد با اون سن کمش دیگه شدم یه ادم وسواسی و حساس 

منم نشستم کلا. اصلا تبش پایین نمی یاد

ادم وقتی بچش مریض میشه میخواد فقط زووود بگذره بس که مادر و بچه باید بخاطر این واکسن اذییت بشن انشاالله زودی خوب میشه مواظبش باش صبح که بشه دیگه حله

خیلی نگرانم دلم خیلی شور میزنه.کمی هم سرما خورده انگار. واقعا ترسیدم.

سرما خورده بود واکسن زدی؟برای همین بدحاله پس فعلا مواظبش باش تبش بالا نره دست و پاهاشو بشور اگه سرماخورده نمیخواد چون بدتر میشه ولی استامنیفون بهش بده حتما هم شربت باشه چون قطره دیگه برای بچه بالای یکسال به درد نمیخوره

بعضی ها اعتقاد دارند این واکسن ها طلم به کودک  شما هم شنیدید?

اره منم واقعا همین نظرو دارم چون معلوم نیست چین من ۶ ماهگی واقعا بچم سر این واکسن داغون شد هیچی نمیخورد و جلو چشمم اب شد انگاری ولی اگه نزنن مدرسه راه نمیدن