2777
2789
عنوان

مشورت بدید لطفا خانما

75 بازدید | 5 پست

میخوام یک سری چوبیامو بفروشم دیوار آگهی کردم فروش نرفت. به نظرتون چجوری بفروشمشون؟ نو نو هستن و قیمت مناسبم گذاشته بودم.کیا تجربه فروش وسایل چوبی دارن؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

به دوست و آشنا باید بفروشی. دیوار فقط مال مفت میخوان بخرن 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دوست و آشنا باید بفروشی. دیوار فقط مال مفت میخوان بخرن 

دقیقا مبلامو بیشتر از ۱۰ تومن نمیخوان. درحالیکه نو است

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

عکس بزار

میترسم عکس بذارم بگن داری تبلیغ میکنی برای فروششون.واقعا موندم چیکار کنم پولشو نیاز دارم شدیدا