2777
2789

عزیزم منم به تازگی کونولوسکوپی انجام دادم کسایی که آندوسکوپی انجام دادن رو هم اونجا دیدم اصلا ترس و نگرانی نداره . 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن که هم چیزی نباشه و هم ب خوبی انجام بشه 

حتما عزیزم انشاالله که چیزی نیست و بهت میگن سلامتی . شمام برای من دعا کن چون قراره جواب کونولوسکوپیم فردا پس فردا بیاد خیلی نگرانم .

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

چه جور بیهوش میکنن انو دقیق بهم بگو 

والا عزیزم با ر اول از استرس وترس هیچی یادم نیس دفه دوم ک با منشی رفتم رو تخت خوابیدم ی چیزی گذاشت دهنم مثل شلنگ دیگه هیچی نفهمیدم یهویی ک بیدار شدم دیدم سرم رو دستمه تموم شد رفتم دکتر جوابمو داد رفتیم خونه همین 

حتما عزیزم انشاالله که چیزی نیست و بهت میگن سلامتی . شمام برای من دعا کن چون قراره جواب کونولوسکوپیم ...

الهی که به حق خود صاحب الزمان از هر دوتامون سالمه سالمه سالم باشه و دلمون خوش بشه .من برات دعا میکنم .بعد نتیجشو بهم بگو 

الهی که به حق خود صاحب الزمان از هر دوتامون سالمه سالمه سالم باشه و دلمون خوش بشه .من برات دعا میکنم ...

باشه عزیزم . انشاالله هر دومون سالم باشیم . تو هم خبر سلامتیتو بهم بده .😊

مشکلت چی بود من انگار معدم زخم شده چون زیر قفسه سینه و پشت کتفم ب شددددت درد داره 

من قبلا  از ترس شدید کرونا ترس مردن داشتم هیچی نمیخوردم اشتهام صفرصفر بود ۳تا۴ روز غذا نمیخوردم معدم عصبی شد بعد اندو نشخص شد ک میکروب دارم دفه دوم خودم خواستم ببینم ک میکروب دفع شدس یا ن ولی الان ۱سال ک دوباره دقیقا علایم شما ب علاوه درد دست وپشت  حتی فک وقتایی گوش چپ هم دارم 

عزیزم از درد و بیهوشی اصلا نگران نباش چون خیلی راحته و مثل این میمونه که خواب باشی و بعد از اینکه کارشون تموم بشه بیدارت میکنند .