2777
2789
عنوان

بین ۲ نفر توی دوراهی گیر کردم😭

614 بازدید | 22 پست

لطفااا خواهرانه کمکم کنید من واقعا کم اوردم شما بودید چکار میکردید و کدوم انتخاب میکردید لطفا راهنماییم کنید😢😭

۱) پسری که خیلییی دوسش دارید ولی درس نخونده و شرایط مالی مناسبی نداره در حال حاضر فعلا بیکار هست ولی اگر تلاش کنه با گذشت زمان شرایطش بهتر میشه به لحاظ اخلاقی خیلی پسر خوبیه ولی مشکلش همینه ک درس نخونده و مشکل مالی داره و کلا داراییش یه ماشین هست و مشکل مَسکَن رو هم شاید خانوادش براش حل کنن (ایشون به خاطر شرایطشون خیلی اعصابش به هم ریخته و اشفته شده و دوستیمون رو هم تموم کردیم به خاطر اینکه نمیخواست ب خاطر شرایطش ب من اسیبی برسه و خودش هم الان خیلی اشفتس و نگرانه😢

۲) پسری که درس خونده و شرایط کاری و مالیشون خوبه و درواقع به لحاظ مالی متوسطن . خونه و ماشین هم دارن .درکل شرایطش خوبه ولی شما دوسش ندارید در واقع هیچ حسی بهش ندارید 

بچه ها ترو خدا راهنماییم کنید .بگید چکار کنم من دیگه کم اوردم😭

دومی ....یمدت باهاش بروبیا اگ اوکی بود بله روبگو.ب اولی فکر نکن....یمدت نباشه ازسرت میفته

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی البته اگر همونقدر اونم دوستت داشته باشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

گزینه اول به نظرم احتمال جدایی بیشتره خدایی نکرده اما دومی عاقلانه است دیگه خیلی شرایط سختیه من یکی رو میشناختم ازدواج عاقلانه کرد اما با دوست دخترشم یواشکی ادامه می داد😑😑

ت فک میکنی با کدومش خوشبخت میشی با همون برو 

اگ میخوای همه چی اماده باشه و فق سر زندگیت بری گزینه دو خوبه 

اما اگ میخوای فق بخاطر عشق زندگی  کنی اولی 

تو اولین فکرِ هر روز منیِ .❤️💍