2777
2789

من چهارشنبه وقت عمل دارم که تقریبا عمل سنگینی هم هست ، دوست داشتم کارام مطابق برنامه پیش بره ، از بیست روز پیش برای پول باهاش صحبت کردم ، مرتب هم به من می گفت خیالت راحت برات جور می کنم ( بیمه هستم و بعد از عمل همه هزینه ها رو بیمه می ده ) از اونجاییکه آدم بسیار خونسردی هست من همش فکر می کردم می اندازه به دقیقه نود که خوب همین جوری هم شد،  

خودش تهرانه ، قرار بود امشب برم وسایل رو بخرم ، 

دو تا کارت بهم داد که پول رو از اون دو تا بزنم 

یک ساعت راه بود تا فروشگاه ، منم دندون جراحی کردم و با درد زیاد بازم راهی شد برای اینکه کارام عقب نیافته 

رسیدم اونجا رمز،یکی از کارت ها یادش نمی آمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من که تا بیمه پول زایمان را داد از من پس گرفت. عوضی

پولی ک خودش داده بود بابت زایمان پس گرفت؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
مدلشه. شوهر منم بیخیاله الان من مثل اون بیخیال شدم اون خرص میخوره جامون عوض شده🤣

منم خیلی ساله که دیگه خونسرد و بیخیالم ، ولی الان دارم عمل می کنم خودم بیطاقتم ، نمی تونم تحمل کنم 

منم خیلی ساله که دیگه خونسرد و بیخیالم ، ولی الان دارم عمل می کنم خودم بیطاقتم ، نمی تونم تحمل کنم&n ...

پیش میاد. استرس جراحی باعث شده کم طاقت شی. شوهرت باید درک کنه شرایط روحیت حساسه. زیاد فکرشو نکن