ببین برای هر درسی یک نیم الی یک ساعتو ۴۵ دقیقه وقت بزار وقتی یه درس حجمش زیاده و سنگین اونو به دو پارت فوقش ۳ پارت تقسیم بندی کن و همشو تو ی روز نچین مثلا یه پارت امروز پارت ۲ رو فردا و به همین منوال ....
و اینکه من خودم تایم بندی میکنم برا درسام این باعث میشه هدف گذاری کنی و زودتر اون درس رو تموم کنی مثلا من ۷ میخونم تا ۸.۴۵ دیقع ی ربع استراحت و ...
ببین از جهت فیلم دیدن هم اینو بگم که تو واسه شروع از ۳ پارت مطالعه شروع کن و پارت اخرت فبلم باشه ..فیلما هم معمولا ۲ الی ۳ ساعت هست پس فیلمارو هم پارت گزاری کن مثلا اگه ۳ ساعت هست ۱نیم امروز نگا کن ۱نیم ساعته باقی مونده رو فردا واسه پارت اخرت بزار
بله از همین اول شروع کن ب تست زنی اونن تست اموزشی! واسه هر درس ۱۵ الی ۲۰ تا خوبه!
تست اموزشی یعنی بعد خوندن درسنامه میای ی چنتا تست میزنی همراهشم تستارو تحلیل میکنی اونم بدون تایم گیری! و این برای تسلط و تثبیت خیلی خوبه
نه هر روز احتیاج نیست .. ۳ درس تاریخ در یه هفته معقوله ...اگه ازمون شرکت میکنی طبق بودجه ازمونا پیش برو و اگرم شرکت نمیکنی
چون تازه شروع کردی بهتره اول پایه رو بخونی تا ب ۱۱.۱۲ام برسی
پس شما باید دیپلم مجدد بگیری ..روزی یک الی ۲ ساعت وقت بزار برای دروس عمومی مخصوصااا فارسی و دینی!
از الان حتمااا شروع کن که بعدا پشیمون میشی!
ببین گلم من خودم صبحا با سختی بیدار میشم اونم با یاداوری هدفمم بیدار میشمو انگیزه میگیرم!
اگه هدفت واقعااا واست ارزشمندع واقعا میخای بهش برسی ..هی ب خودت یاداوری کن ک چرا پشت موندی؟چرا ترجیح دادی امسالو سختی بکشی؟ اینکه بازم میخای با تنبلیو اهمال کاری پشت بمونی؟و کلی سوالو چرای دیگه!