2777
2789
عنوان

کنکوری های انسانی لطفا بیاین

71 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

اگه میشه مشاور یا برنامه دارین برام بفرستین حداقل یه نمونه، چون شرایط مشاور گرفتن رو ندارم نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنکورکنم چجوری بخونم یا تست بزنم اخه تغییر رشته ای هم هستم

لطفا راهنمایی کنین خدا خیرتون بده

سلام، لطفا سوالاتتو بپرس مشکلاتتم بگو تا راهنماییت کنم 

ممنون عزیزم 

من رشته خودم تجربی بوده پشت کنکوری هستم الان میخوام انسانی بدم چون با درس های انسانی بهتر میتونم کنار بیام و روحیاتمم بهش میخوره 

ولی بلد نیستم برنامه بریزم مثلا اقتصاد یا علوم فنون یا هردرسیو میخونم چجورق تایمگذاری کنم یعنی برای خودم‌تعیین کنم از ساعت هفت تا نه اقتصاد؟ 

برنامه رو چجوری بریزم که بهش پایبند باشم برای درسای علوم فنون ریاضی اقتصاد و عریی هم فیلم میبینم تازه شروع کردم ولی بلد نیستم برنامه ریزی کنم مثلا گفتم امروز علوم فنون و عربی فیلمشون رو میبینم ولی فقط تونستم به عربی برسم و نصف علوم فنون

تست باید از همین الان بزنم؟ تست ازمونی یا اموزشی اموزشی یعنی چی 

درسهایی مثل تاریخ و جغرافی هرروز باید بزارم تو برنامه ؟ 

سوابق هم میخاج ایجاد کنم برای رشته انسانی

اصلا بلد نیستم برنامع ریزی کنم دوساله دارم درجا میزنم شرایط مشاور رفتن رو هم ندارم:((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، لطفا سوالاتتو بپرس مشکلاتتم بگو تا راهنماییت کنم 

از همین الان تست زدت رو شروع کنم؟ 

مرور درسام باید چجوری باشه

چجوری برنامه ریزی هفتگی بریزم و تایم بندی کنم چند درس درروز باید بخونم

ممنون عزیزم  من رشته خودم تجربی بوده پشت کنکوری هستم الان میخوام انسانی بدم چون با درس های انس ...

ببین برای هر درسی یک نیم الی یک ساعتو ۴۵ دقیقه وقت بزار وقتی یه درس حجمش زیاده و سنگین اونو به دو پارت فوقش ۳ پارت تقسیم بندی کن و همشو تو ی روز نچین مثلا یه پارت امروز پارت ۲ رو فردا و به همین منوال ....

و اینکه من خودم تایم بندی میکنم برا درسام این باعث میشه هدف گذاری کنی و زودتر اون درس رو تموم کنی مثلا من ۷ میخونم تا ۸.۴۵ دیقع ی ربع استراحت و ...

ببین از جهت فیلم دیدن هم اینو بگم که تو واسه شروع از ۳ پارت مطالعه شروع کن و پارت اخرت فبلم باشه ..فیلما هم معمولا ۲ الی ۳ ساعت هست پس فیلمارو هم پارت گزاری کن مثلا اگه ۳ ساعت هست ۱نیم امروز نگا کن ۱نیم ساعته باقی مونده رو فردا واسه پارت اخرت بزار

بله از همین اول شروع کن ب تست زنی اونن تست اموزشی! واسه هر درس ۱۵ الی ۲۰ تا خوبه!

تست اموزشی یعنی بعد خوندن درسنامه میای ی چنتا تست میزنی همراهشم تستارو تحلیل میکنی اونم بدون تایم گیری! و این برای تسلط و تثبیت خیلی خوبه

نه هر روز احتیاج نیست .. ۳ درس تاریخ در یه هفته معقوله ...اگه ازمون شرکت میکنی طبق بودجه ازمونا پیش برو و اگرم شرکت نمیکنی 

چون تازه شروع کردی بهتره اول پایه رو بخونی تا ب ۱۱.۱۲ام برسی 

پس شما باید دیپلم مجدد بگیری ..روزی یک الی ۲ ساعت وقت بزار برای دروس عمومی مخصوصااا فارسی و دینی!

از الان حتمااا شروع کن که بعدا پشیمون میشی!

ببین گلم من خودم صبحا با سختی بیدار میشم اونم با یاداوری هدفمم بیدار میشمو انگیزه میگیرم!

اگه هدفت واقعااا واست ارزشمندع واقعا میخای بهش برسی ..هی ب خودت یاداوری کن ک چرا پشت موندی؟چرا ترجیح دادی امسالو سختی بکشی؟ اینکه بازم میخای با تنبلیو اهمال کاری پشت بمونی؟و کلی سوالو چرای دیگه!

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
از همین الان تست زدت رو شروع کنم؟  مرور درسام باید چجوری باشه چجوری برنامه ریزی هفتگی بریزم و ...

بله حتما تست زنی از همین اول کار باید شروع کنی!

و بعد یه ماه ۴ الی ۵ پارت رو اگ بتونی مستمر بخونی و میانگین تستم ب مرور بیشتر بشه ب بالای ۱۰۰ برسه عاالیه!

ببین همینطور قبلنم گفتم اگه ازمون میدی که طبق بودجه ازمون پیش برو اگرم نه فعلا چون اوایله سروعته تا خودتو گرم کنی این هفته رو روزی ۲ پارت هفته اینده روزی ۳ پارت و از هفته سوم روزی ۴ پارت بخون و این مستمر باشه! فروردین پارت مطالعاتی تو ب ۵ پارت میرسونی!

مثلا من خودم ۴ پارت مطالعه دروس دارم و پنجمین پارت مطالعاتیم رو ب فیلم دیدن اختصاص دادم !

مرور هم اخر شب بعد اتمام دروسع همون روز و اخر هفته داشته باش

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!

یه مشاور میشناسم 

فک کنم حدود ششصد اینا میگیره 

کارش خیلی خوبه رتبش صد و هشت بوده الآنم ارشدع 

سه سال سابقه اینا دارع از اون اولم کار می‌کرده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ممنون عزیزم  من رشته خودم تجربی بوده پشت کنکوری هستم الان میخوام انسانی بدم چون با درس های انس ...

تو ب نظرم حتما مشاور بگیر برات واجبه 

هر کی یه چیز میگه بهت 

باید رو به برنامه مستقیم تا ته بری جلو 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
گفتم که اگه شرایطش رو داشتم حتما میگرفتم ولی نمیشه

انشالله موفق باشی