2777
2789
عنوان

همونم ک شوهرم برا داداشش ماشین خریده بود و دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 90 پست
خب شوهرت با پولی که خودش در میاره دلش خواسته برای برادرش چیزی بخره شما چرا ناراحت میشی؟  فکر ک ...

خب عزیزم پس چرا همه جارو پر کرده برا خانومم گرفتم؟؟

چرا اول نگف برا داداشم میخام بخرم ؟

و این ک اگ ما پولدار می‌بودیم  و همه چیزمون اوکی بود من دخالت نمیکردم..ولی براچی پس اندازمونو ماشین بخره برا داداشش..

براش مغازه زد کافی نبود؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی بهت میگم بعدا شاید خودت هم بهش برسی ولی دیر باشه. هییییچ چی تویه این دنیا ارزش ناراحتی نداره . واسه یه ماشین اوقات خودتو شوهرتو تلخ نکن از زندگیت لذت ببر

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
من جای شما باشم هرگز از اون ماشین استفاده نمیکنم و به همه اعلام میکنم که مال من نیست و به نام شوهرمه ...

یعنی اجازه بدم برادرش استفاده کنه و خودمو بکشم کنار؟

شخصیتم خورد نمیشه ب نظر شما؟

چون ب همه گقته برا خانومم گرفتم و این ک من و داداشش قهریم فک میکنم اون برنده شده😔

یعنی اجازه بدم برادرش استفاده کنه و خودمو بکشم کنار؟ شخصیتم خورد نمیشه ب نظر شما؟ چون ب همه گقته ب ...

به نظرم اگر حساسیت به خرج بدی و خودتو بخاطر یه ماشین کوچیک کنی خیلی برای شخصیتت بد میشه. انقدر طبعت بالا باشه که خودش همیشه بهترین کارا رو برات انجام بده بی منت. به همه اعلام کن که ماشین تو نیست. اونم با روی خوش و‌ بدون حساسیت

یعنی حق داره برا داداشش ماشین بخره،؟ ما خودمون وضع مالیمون متوسط رو ب بالاست..پولدار نیستیم ک کمک ک ...

بهتره تو روابط بین شوهر و خانوادش دخالت نکنید

حتما صلاح دیده اینکارو بکنه

یه برادر جز برادرش از کی باید انتظار حمایت داشته باشه

ببین یه چیزی بهت میگم بعدا شاید خودت هم بهش برسی ولی دیر باشه. هییییچ چی تویه این دنیا ارزش ناراحتی ...

حرفتون خیلی درسته..

شوهرم میدونه من عاشق رانندگی ام و چون ماشین خودش صفره بهم نداده هیچوقت..

برا همین گف برات ماشین میگیرم ک دستت باشه..

خیلی ذوق داشتم..ب همه گفتم میخام ماشین دار شم برا همیشه😔

خب عزیزم پس چرا همه جارو پر کرده برا خانومم گرفتم؟؟ چرا اول نگف برا داداشم میخام بخرم ؟ و این ک اگ ...

همسر سابقم همین بود همیشه هم میگفتم داداشاتو مخصوصا اونیکه به اسم شریکته رو سروسامون بدی به نوایی برسن دیگه محل سگم بهت نمیدن چون پسرداییم بود الان دقیقا حرف من شده همون به اصطلاح شریکش شنیدم جداشده قهرم کرده ولی بازاین تو فامیل حفظ ظاهرمیکنه خیلی بدبخت بود همه عابربانک میدیدنش و اون بال در میاورد .

امیدوارم دیر سرش به سنگ نخوره

بهتره تو روابط بین شوهر و خانوادش دخالت نکنید حتما صلاح دیده اینکارو بکنه یه برادر جز برادرش از کی ...

فک میکنم خیلی شخصیتم خورد شده😔

داداشش خیلی بهم بی احترامی کرد و همسرم گف من تو دعوای شما دخالتی نمیکنم..و با این ک نیدونس حق با منه سکوت کرد..

بیشتر بخاطر همین دوس نداشتم داداشش سوار ماشین شه..

حق با شماست شاید خیلی تند رفتم😔

چیکاکنم الان..قهریم و من دوس ندارم پیش قدم شم

همسر سابقم همین بود همیشه هم میگفتم داداشاتو مخصوصا اونیکه به اسم شریکته رو سروسامون بدی به نوایی بر ...

بخدا اگ داداشش یکم چشم و رو داش من بازم کوتاه میومدم..

ولی پارسال طلاهامو دادمش براش مغازه زدن ی تشکر نکرد انگار وظیفم بوده...