2777
2789
عنوان

همونم ک شوهرم برا داداشش ماشین خریده بود و دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 90 پست
شوهرتو از خانوادش دور نکن ماشین برای تو ضروری نیست ولی احتمالا برای برادرش ضروریه

کلا با خونوادش رابطه ای نداره جز داداشش..

داداششم مجرده چه ضرورتی داره؟

من پارسال طلاهامو فروختم برا داداشش ب خدا یه تشکر نکرد انگار وظیفم بوده دادمش..حالا پولشو بعد برگردوند ولی خیلی بهم بی احترامی کرد

شما هم هروقت ماشینو لازم داشتی یا به برادرشوهرت یه پیام بده بگو ماشینو فلان ساعت لازم دارم بیار برام. یا اینکه به شوهرت بگو بهش بگه که بیاره 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگ.. تازه میدونه داداشش چقد بهم بی احترامی کرده و قهریم الان.. نمیدونم چرا اینکارو کرد..و ای ...

اگه به اسم برای شما خریده و همه جام گفته اصلا نباید کوتاه بیاین و اجازه بدین برادرشوهرتون سوار اون ماشین بشه و از موضع خودتونم کوتاه نباید بیاین .

بعدشم حق با شماست حس بدی نگیرین اگه نفروخت همین رویه ادامه داشت شمام جایی پرسیدن بگین والا به اسم ما بوده به کام دیگران 

.

اگه به اسم برای شما خریده و همه جام گفته اصلا نباید کوتاه بیاین و اجازه بدین برادرشوهرتون سوار اون م ...

بخش گفتم اگ داداشتو پشت فرمون اون ماشین ببینم هرچی از دهنم در بیاد میگمش..فک کنم ازون ناراحت شده ک اینجوری گفتم

شما هم هروقت ماشینو لازم داشتی یا به برادرشوهرت یه پیام بده بگو ماشینو فلان ساعت لازم دارم بیار برام ...

آخه میدونم ماشین همش دست اون میفته و من باید برا سوارشدن التماس کنم باز😔

شوهرتون در مورد خانوادش هم وظایفی داره

یعنی حق داره برا داداشش ماشین بخره،؟

ما خودمون وضع مالیمون متوسط رو ب بالاست..پولدار نیستیم ک کمک کنه ..

و این ک خونوادش هیچ حمایتی مارو نکردن و نمیکنن..اونا وظیفه ندارن مگ؟

ب نام شوهرمه فلا... ولی ب همه گفته برا خانومم گرفتم داداشمم ی وقتا سوار شه

من جای شما باشم هرگز از اون ماشین استفاده نمیکنم و به همه اعلام میکنم که مال من نیست و به نام شوهرمه و صلاح دونسته که برادرش استفاده کنن