2777
2789
عنوان

به آخر خط رسیدم بیاید کمک کنید به زندگی برگردم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 74 پست
اخی عزیزم اینجا هم که تاپیک بزنی هر کس مشکل خودشو میگه مشکل شما یادشون رفت

تو زندگی واقعی هم من با هیچ کسی درد و دل نکردم ولی گوش بودم برای بقیه و خیلیارو راهنمایی کردم 

من همه چی رو تو خودم میریزم اونروز انقدر حالم بدبود به خودکشی فکر میکردم اومدم اینجا تاپیک زدم یکم دلم خالی شه

پزشک عمومی

احتمالا همسرت یه زن کامل و بی عیب میخواد..واین حس رو به شما انتقال داده که ایراد ونقصتون زیاده

بله من از نظر بقیه خیلی خیلی خوبم همه حسرت زندگیمو میخورن ولی از دید شوهرم کلکسیونی از عیب و نقص هام

پزشک عمومی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما در مقابل همسرتون خیلی ابراز محبت کردید ؟؟ (یعنی بیشتر از اون) یا خیلی کوتاه اومدید؟؟

یه زمانی داشتیم جدا میشدیم من خیلی باج دادم خیلی کوتاه اومدم 

اون خودشم زیاد ابراز محبت کرده ولی مثلا انتظار داره هرروز عشقمو بهش ثابت کنم!!!

پزشک عمومی

ممکنه خطرناک باشه؟ یا ممکنه همینجوری باشه و اشکالی نداشته باشه؟  مثلا گاها بعضی وقتا دستم درد ...

نه عزیزم به نظر چیز خطر ناکی نمیاد فعلا نگران نباش تا به دکترت نشون بدی😊

پزشک عمومی

نه عزیزم به نظر چیز خطر ناکی نمیاد فعلا نگران نباش تا به دکترت نشون بدی😊

چشم

بازم مرسی قشنگم که جوابمو دادی 🤍🦋

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
شوهر من انگار مورد نادریه😂.خودش تشویقم میکنه برم تخصص بخونم یا جلو بقیه از هنرهام و استعدادم تعریف ...

شوهرت خودش خیلی مشگل روانی داره بنده خدا،کتابو حتما بخون،متوجه میشی چی میگم

شوهرت خودش خیلی مشگل روانی داره بنده خدا،کتابو حتما بخون،متوجه میشی چی میگم

آره میدونم

در ظاهرش هیچی نشون نمیده ولی منی ک باهاش زندگی کردم خلاء های بزرگی رو توش میبینم

ولی خب وقتی هیچکدومو گردن نمیگیره چه فایده

پزشک عمومی

چیزی به اسم خوشبختی مطلق وجود نداره شما باید از مسیر لذت ببرید از چیزای کوچیک خوشحال بشید ذوق کنید منتظر اتفاقات بزرگ نباشید که دلتون خوش باشه گرچه خودمم مثل شمام متاسفانه

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام

سلام عزیزولم

جایی دیدم برای mriکمک کرده بودید تروخدا اگر میتونید منم راهنمایی کنید.ماه پیش مامانم غش کرد بی دیل اوردیم دکتر گفت صددرصد تشنجنوار و سینی و ام آرای گرفتیم امروز جوابارو بردیمنوار و سینی گفت سالمهگزارش mriهم گفت سالمه بعد گفت وایسیدد سی دیشم ببینم عکسشو که یهو گفت مثل اینکه تومور خوش خیم ولی باید mriتزریقی بدن

مگ‌میشهاخه؟گزارشش سالمه تو عکس تومور؟دارم دق میکنم 

سلام عزیزولم جایی دیدم برای mriکمک کرده بودید تروخدا اگر میتونید منم راهنمایی کنید.ماه پیش مامانم غ ...

سلام عزیزم

سی دی رو ببرین یه دکتر مغز و اعصاب دیگه هم ببینه

یا اگه دسترسی دارین ببرین همون رادیولوژیستی ک گزارش کرده دوباره ببینه

اگه نظراتشون متفاوت بود MRI با تزریق انجام بدین

فعلا ک چیزی ثابت نشده پس نگرانی شما بی مورده🙂به خدا توکل کنید ایشالا که مورد خاصی نداشته باشه

پزشک عمومی