2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نتونستم ک رفتم سراغ طب سنتی اونم کلی پول میخوان 

افسردگی مقاوم به درمان به این راحتیا درست نمیشه

حداقل من برای خودم اینطور پیش رفتم که اول از همه با این قضیه کنار بیام که من این بیماری رو دارم و باید یاد بگیرم باهاش زندگی کنم و نذارم آسیبی بزنه به زندگیم.

چون افسردی مثه این می‌مونه که آدم پا نداشته باشه مثلا

خب اون آدم باید یاد بگیره بدون پا زندگی کنه

اینم همینه

من کتامین درمانی هم کردم حتا

یه مدت خوبه

باز برمیگرده یه جایی

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
کنار اومدم ک مشکل دارم  وای میخوام بهتر بشه حالم

من سعی کردم با ورزش و تغذیه‌ی سالم و به سبک زندگی روتین و مشخص حالمو بهتر کنم و تاثیر هم داشته واقعا

چون شب که میخوام بخوابم به این فکر میکنم که امروز چه کارهای مثبتی برای خودم کردم و خوشحالم میکنه این

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

از روش ایموشن کد استفاده کن عزیزم ....خیییلی تعریف شو شنیدم البته خودمم برای اولین بار نوبت گرفتم به امید خدا جواب میده ( البته هنوز نوبتم نشده ) ولی یه روش کاملا مطمئن و همیشگیه ( فقط متاسفانه یکم گرونه ) 

ولی به نتیجه دهیش مطمئنم چون خودمم ازش یچیزایی سرم میشه و از روش eft که یکی از شاخه های ایموشن کد هم هست که از اون ضعیف تره نتیجه گرفتم واسه همین مطمئنم اونم نتیجه میده ( البته eft رو خودم انجام دادم چون بلد بودم )

عزیزم باید کجا برم؟ 

عزیزم مجازیه ( البته شاید حضوری هم باشه ولی تو شهر خودمون که ندیدم ) .... توسط یه روان درمانگر انجام میشه که معمولا تو تلگرام یا اینستا میتونی ازشون نوبت بگیری و پول بدی و کار تو انجام بدن منتهی من فعلا نمی‌دونم کار کدومشون بهتره خودم از یکیش نوبت گرفتم هنوز نوبتم نشده.... به امید خدا نتیجه گرفتم حتما میام معرفیش میکنم...

تا من معرفی میکنم خودتونم تو اینترنت درباره ایموشن کد و eft سرچ کنید اصلا بفهمید چیه؟ خودتون متوجه شگفت انگیز بودنش میشید راستی روش انجام eft هم تو اینترنت هست بزنید یاد بگیرید روی خودتون پیاده کنید خیییلی روش عالی ای هستش ...من چند روز پیش واسه خواب زیاد و کسل بودنم انجام دادم خیلی خوب بود.... الان لینک‌شو میذارم ولی باز خودتم سرچ کن تو گوگل عزیزم🥰

عزیزم باید کجا برم؟ 

بفرمایید اینم لینکش؛ 

https://shahkarezehn.com/blog/learn-eft/

البته من کتاب ایموشن کد و ای اف تی رو دارم و خوندم ولی چون ایموشن کد یکم سخته مجبور شدم پول بدم یه روان درمانگر حرفه ای برام انجام بده ( البته قویترم هست ).... ولی ای اف تی اسونتره اگه دل بکار بدی خودت یاد میگیری انجام میدید عالیه واقعا😍

32 سالمه  170 قد و وزن 65.5

درمان افسردگی

اولا افسردگی بخاطر سردی ست

طبع شما صفراویه،ولی ظاهرا سردی زیاد مصرف کردین پس ترک سردی ها و خوردن گرمی ها

استشمام عطر محمدی،گل نرگس و بوئیدن دود اسپند شبانه روز  دو بار

یه ق مربا خوری فرنجمشک+یه لیوان عرق بهار نارنج 

ارده و شیره انگور

هر۴ماه یه بار حجامت عام تا ۳مرحله