2777
2789

دوستان من چهار ماهه ازدواج کردم اینم بگم من جدا شده بودم با شوهرم ازدواج کردم که خودش بچه طلاق هست مادرش تو چهارماهگیش ظلاق غیابی گرفته بعد سی و پنج سال پیداش شده ،الان به شدت به من حسادت میکنه ،اینطور بگم که ماه عسل منو شوعرم ،خواهرش و خودش و پسرشو اورده بود ،هی میخواد بفهمونه که پسر مال منه و تو اصافی هستی هی میخواد بیاد مدام خونه من بمونه ،هی میگه پسرم قبل ازدواج میگفت یه خونه میگیرم که یه واحدش تو بشینی یه واحدش خودم که الان پسرم حتی یه زنگ هم نمیزنه ،مثل یه جوری میگه که انگار من نمیزارم پسرش زنگ بزنه ،انقد حرصم داد که بچه امو سقط کردم از حرص،الان شوهرم نقطه ضعف برام پیدا کرده تا میبنه من خوشم زودی اسم مادرشو میاره تا من حرص بخورم ،اینم بگم روی مادر شوهرم از سنگه هر چقدر محل ندم تو خونه خودم باز میره و برمیگرده انگار نه انگار با اینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو ناراحت نکن

باورکن بذار اینقدر بره تا مادرشوهره بفهمه برات مهم نیست

یا قشنگ جلو روی مادرشوهر و شوهرت بگو معلومه مادرشی باید بچتو دوست داشته باشی

تا اصلا بدونن حساس نیستی

حساس نباش

ولشون کن

تو بحثاشون نباش

بگو اینهمه سال کجا بودی تازه یادت افتاد پسر داری؟ رابطتو کم کن باهاش فقط

والا به من باشه کم میکنم اما شوعرم چون بهش بدهکاره مجبوره رفت و آمد کنه ،اینم بگم تنها حسادت منو نمیکنه با دو تا عروسشم رابطه خوبی نداره و با یکیش قهره و رفت و امد ندارن ،شوعرم خودش میگه مقصر مامانمه و با عروسای دیگه اشم خوب نیشت

قطع رابطه

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
والا به من باشه کم میکنم اما شوعرم چون بهش بدهکاره مجبوره رفت و آمد کنه ،اینم بگم تنها حسادت منو نمی ...

مادرشوهر منم روانی بود همه باهاش قطع رابطه کردن ما هم‌چن ساله قطع رابطه ایم

آدمهای سمی عمر آدمو تباه میکنن با بیشعوری شون

🌱
شوهرت سریع قبولش کرده؟

شوهرمو ماپر بزرگش بزرگ کرده بعد فوت مادر بزرگش رفته مادرشو پیدا کرده توسن ۱۷ سالگیش ماپرش یه بار اومده بوده سراغش شوعرم نپذیرفته بوده چون قصد داشته اینو از خانواده پدریش دور بکنه بعد فوت مادر بزرگش شوعرم رفته سراغ مادرش 

اولا نقطه ضعف دست شوهرت نده

اگر دیدی خواست اذیتت کنه بگو قبلا برام مهم بود الان دیگه اهمیت نمیدم خونسرد برخورد کن.

به اون مامانشم تیکه بنداز بگوحق دارین بخواین همش میش‌پسرتون باشید بالاخره ۳۵سال ولش کردین الان میخواین جبران کنید ولی من‌حریم‌زندگی‌شخصی خودمو دارم.

اومد خونت محلش نده جلوش با شوهرت با محبت برخورد کن.

فقط باعصبانیت و رفتار اشتباه مراقب باش زندگیت خراب نشه. خصوصا ک تجربه تلخ قبلی هم داری.

با خونسردی و بی محلی‌شوهرتو آروم کن که نخاد ضعف بگیره ازت

با بی‌محلی و کنایه مادرشوهرتو کنترل کن.

مادرشوهر منم روانی بود همه باهاش قطع رابطه کردن ما هم‌چن ساله قطع رابطه ایم آدمهای سمی عمر آدمو تبا ...

اره والا ،خودشم حسادتشو راحت نشون میده شوهرم اولش میگفت تو حسودی ،پیشش من به شوهرم محبت کردم و بگو و بخند اون روشو نشون داد و شوعرم دیدم که مادرش حسادت میکنه به من

شوهرمو ماپر بزرگش بزرگ کرده بعد فوت مادر بزرگش رفته مادرشو پیدا کرده توسن ۱۷ سالگیش ماپرش یه بار اوم ...

۴ ماهگی چرا بچشو ول کرده رفته؟ 

ازدواج کرده با یکی دیگه ؟

الان شوهر داره؟

پدرشوهرتم زندس؟

زن گرفته؟

🌱
شوهرمو ماپر بزرگش بزرگ کرده بعد فوت مادر بزرگش رفته مادرشو پیدا کرده توسن ۱۷ سالگیش ماپرش یه بار اوم ...

خوب بالاخره میدونی مادرشه

ولی خوب اینکه این همه سال ولش کرده

و اونم سریع قبول کرده 

یکم عجیبه

چی بگم 

والا

شما واکنش نشون نده به مادرش که متوجه

بشه حساس نیستی و برات 

اهمیتی

ندارن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم