2777
2789

میوه یا غذا چی میدین بهش؟ 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اولی موز میکس شده با شیر

شیر پاستوریزه؟ شیرو میجوشونی بعدا با موز قاطی میکن؟ 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
از چند ماهگی دقیقا براش شروع کردی بار اول چی دادی و چقدر  پسرم پنج ماهو پنج روزشه

شیرم کمه واسه اون دکترش گفت شش ماهگی شروع کن منم از فرنی شروع کردم

شیر پاستوریزه؟ شیرو میجوشونی بعدا با موز قاطی میکن؟ 

تاقبل یکسالگی با اوایلش یکم با شیر خشک یکم که عادت کرد بعدش با سرلاک

بعد یکسالگی هم بله شیرپاستوریزه رو میجوشوندم

کاربری قبلیم به دلیل وجود افراد بی جنبه تعلیق شد😄ازاون بی جنبه ها نباش👍
تاقبل یکسالگی با اوایلش یکم با شیر خشک یکم که عادت کرد بعدش با سرلاک بعد یکسالگی هم بله شیرپاستوریز ...

ممنون عزیزم

من چند روز پیش در حد ی قاشق غذا خوری بهش دادم نمیدونم بالااورد همش 

چرا زود شروع کردی غذای کمکیشو؟ شیرت کمه

من چند روز پیش در حد ی قاشق غذا خوری بهش دادم نمیدونم بالااورد همش 

از کم شروع کن در حد یه قاشق مربا خوری و سعی کن ابکی باشه غلیظ نباشه 

سلام من دخترم یک هفته دیگه واکسن چهارماهگی رو میزنه من از چند ماهگی میتونم بهش حریره بدم؟

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
سلام من دخترم یک هفته دیگه واکسن چهارماهگی رو میزنه من از چند ماهگی میتونم بهش حریره بدم؟

سلام عزیزم از شش ماهگی تمام شروع هفت ماهگیش